Eenmaal in de wasmachine, vangen deze plastic bloemen de haren van dieren op die op kleding zijn achtergebleven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Eenmaal in de wasmachine, vangen deze…
Degenen die zijn geboren onder het teken Leeuw zijn de echte De verjaardagsfeestjes van kinderen hebben tegenwoordig de eenvoud van het verleden verloren: het lijken net miniatuurhuwelijken

Eenmaal in de wasmachine, vangen deze plastic bloemen de haren van dieren op die op kleding zijn achtergebleven

Door Janine
3.133
Advertisement

Als je nog nooit een kat of een hond hebt gehad, uit angst dat het dier te veel haren zou kunnen achterlaten, zou er nu een definitieve oplossing kunnen zijn waardoor je zult overwegen een puppy te adopteren. Als je daarentegen niet genoeg ruimte hebt, wel… daar kun je nog niets aan doen. Iedereen die een hond of kat in huis heeft, weet hoe vervelend die haren zijn die overal in huis te vinden zijn. Haren die niet alleen op vloeren, banken en andere soorten oppervlakken liggen, maar ook op kleding. Het wordt daarom een vicieuze cirkel, die zelfs een goede wasbeurt en centrifugeren niet kan onderbreken. Of bijna. Deze mooie plastic bloemen die je in de wasmachine kunt stoppen, zullen in feite je redding zijn.

via: Amazon
foto: Amazon

Deze opvallende bloemen maken het leven van de bezitter van een huisdier veel gemakkelijker. Elke bloem kan in feite veilig in de trommel van de wasmachine bij elke wasbeurt worden gegooid, en worden verwijderd zodra de cyclus is voltooid. Het is heel eenvoudig om te zien of ze echt werken: in het netje van elke bloem zie je een hoeveelheid "gevangen" haren zitten die je je zelfs niet durfde voor te stellen.

foto: Amazon

Naast het feit dat deze kleine bloemen je wasgoed fris en schoon houden, zonder de minste aanwezigheid van kattenharen, zijn ze ook de redding van de leidingen van je wasmachine die zo niet het risico lopen verstopt te raken.

Het zeer eenvoudige mechanisme waarop deze "haar-vangende" bloemen zijn gebaseerd, werkt ook heel goed met papieren zakdoekjes die onvermijdelijk in broekzakken worden achtergelaten en vergeten, voordat ze in de wasmachine worden gedaan. De actie van de bloemen speelt ook in dit geval een rol en vermijdt kleine stukjes cellulose tussen de shirts en de lakens.

Advertisement
foto: Amazon

We raden aan dat je de trommel van de wasmachine niet volledig vult wanneer je de bloemen wilt gebruiken - ze moeten vrij kunnen bewegen en drijven tussen je wasgoed, anders bestaat het risico dat ze niet goed werken.

Om het product te kopen, kun je de Amazon-pagina op deze link bezoeken.

Tags: DierenTrucjesNuttig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt