10 essentiële regels om er schitterend uit te zien... zelfs zonder make-up - BekijkDezeVideo.nl
x
10 essentiële regels om er schitterend…
Heb je te lang in de zon gezeten? Dit is een zelfgemaakte truc om het branden te verlichten... goedgekeurd door dermatologen 6 natuurlijke methoden om vliegen weg te houden zonder chemische produkten te gebruiken

10 essentiële regels om er schitterend uit te zien... zelfs zonder make-up

03 Juli 2018 • Door Janine
2.288
Advertisement

Je opmaken is leuk, er verzorgd uit zien en wat kleur hebben is altijd meegenomen, maar geen enkele vrouw zou het erg vinden om een schoon, helder en stralend gezicht te hebben, ook als het geen make-up op heeft, toch? Om deze reden is het belangrijk om de huid te verzorgen en de trucjes te leren om ons er zo goed mogelijk uit te laten zien! Elk deel van het gezicht kan worden verwend met specifieke aandacht die het hele gezicht een benijdenswaardige uitstraling geeft!


Regel #1: perfectioneer je wenkbrauwen.

In een gezicht zonder make-up spelen wenkbrauwen een fundamentele rol: identificeer de vorm die het beste bij je gezicht past (je kunt ook hulp vragen aan een esthetische professional of deze aanwijzingen volgen), behandel ze met beverolie en vitamine A om ze sterker en dikker te maken en, als je wilt, kun je ze verven met henna-, kleur- of semi-permanente make-uptechnieken die een doorslaggevend, maar natuurlijk resultaat garanderen.

Regel #2: laat je ogen spreken.

foto: Pixabay.com

De ogen zijn de blikvangers van het gezicht, en zelfs als je geen make-up draagt, kun je iets doen om ze beter uit te laten komen. Allereerst moet je het gedeelte waar wallen en donkere kringen kunnen ontstaan bevochtigen en de oorzaak hiervan onderzoeken (een voorbeeld kan het gebrek aan vitamines zijn).

Een andere stap om mee te nemen in de dagelijkse routine is om een wimperkruller te gebruiken: als je het niet durft te gebruiken, weet dan dat het echt onschadelijk is, laat je gewoon uitleggen hoe je het moet gebruiken.

Advertisement

Regel #3: Verzorg je lach.

foto: Pixabay.com

Weinig dingen laten een onopgemaakt gezicht meer stralen dan een oogverblindende glimlach! Laat minstens tweemaal per jaar je tanden reinigen, vermijd het poetsen ervan onmiddellijk na het nuttigen van zure voedingsmiddelen en beperk het gebruik van dranken waar je vlekken van krijgt (thee en koffie).

Regel #4: verzorg je lippen.

foto: Pixabay.com

Het is een gedeelte waarvan we denken dat we het alleen kunnen verbeteren door het gebruik van potlood en lippenstift, maar in werkelijkheid kun je ze ook verzorgen als je de voorkeur geeft aan een puur natuur-look: maak een lichte scrub om dode cellen te verwijderen (gebruik een wattenstaafje) en bevochtig ze met een specifiek product, dat ook volledig natuurlijk kan zijn.

Regel #5: denk om je haar.

foto: Pixabay.com

Een gezicht zonder make-up met warrig haar en een doffe kleur geeft geen mooi resultaat. Als je je haar verft, hebben natuurlijke tinten de voorkeur, evenals de keuze voor een passend kapsel.

Regel #6: gebruik zonnebrandcrème.

foto: Pixabay.com

Blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid van ieders huid en bovendien leidt het tot voortijdige verschijning van rimpels en huidvlekken: kies een kwaliteitsproduct dat het best beschermt tegen UV-stralen en je zult een mooi gebruind gezicht krijgen!

Regel #7: verzorg je huid... Maar overdrijf niet!

foto: Pixabay.com

Een routine die gunstig is voor je gezicht, houdt in dat je het 's morgens voldoende hydratateert en het 's avonds goed reinigt, zodat de huid goed kan ademen. Andere schoonheidsbehandelingen zijn nuttig als ze worden uitgevoerd als er echt behoefte aan is en mogen in elk geval niet te vaak of te invasief zijn: het risico bestaat dat het resultaat in strijd is met wat je ervan hoopte!

Regel #8: slaap voldoende!

foto: Pixabay.com

Nachtrust is een echte remedie voor de gezondheid van de huid (en het lichaam in het algemeen!), dus probeer het aantal uren dat je aan deze herstellende activiteit besteedt niet te verkorten. Veel vrouwen suggereren ook te slapen op hun buik, om te voorkomen dat de kreukels die worden gevormd door contact met het kussen uiteindelijk in rimpels veranderen.

Regel #9: bekijk je dieet.

foto: Pixabay.com

Een gezonde huid hangt ook af van wat je eet. Vermijd zoveel mogelijk verwerkt voedsel en verhoog het gebruik van natuurlijke antioxidanten (fruit en groenten).

Regel #10: kies de juiste kleuren.

foto: Pixabay.com

Dit advies is van toepassing op kleding en haarkleur en hangt vooral af van jouw huidskleur: een gezicht zonder make-up lijkt lichter en minder gedefinieerd, dus kiezen voor donkere kleuren is misschien geen goed idee, net zoals wit de bleekheid zou kunnen accentueren. Geef ruimte aan kleuren en zorg ervoor dat je de kleuren kiest die goed bij de tint van je huid passen.

Tags: NuttigWelzijn
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt