Nagelverzorging: de foto's van dit meisje waarschuwen ons voor de risico's van doe-het-zelf nail art - BekijkDezeVideo.nl
x
Nagelverzorging: de foto's van dit meisje…
6 natuurlijke methoden om vliegen weg te houden zonder chemische produkten te gebruiken Een visionaire kunstenaar heeft deze villa tot in de kleinste details verfijnd: de uiteindelijke kosten bedragen bijna 8 miljoen dollar

Nagelverzorging: de foto's van dit meisje waarschuwen ons voor de risico's van doe-het-zelf nail art

03 Juli 2018 • Door Janine
4.667
Advertisement

Heb jij af en toe kunstnagels? Hoe vaak ga je naar de schoonheidsspecialiste om ze te laten behandelen? Mis je vaak afspraken omdat je het liever zelf doet?

Wat je antwoorden ook zijn, dit is een verhaal dat je moet lezen, om zo goed mogelijk voor je handen te zorgen en onaangename incidenten te voorkomen. Zoals dat wat de beauty blogger Amelia Perrin is overkomen, dat snel viral ging.


Dit is de foto van Amelia Perrin die op internet rondgaat: haar handen nadat ze zelf haar kunstnagels heeft verwijderd. Maar het moet gezegd worden. Perrin heeft namelijk toegegeven dat ze zich een beetje onachtzaam had gedragen: ze had al zes jaar kunstnagels en liet haar nagels tussendoor maar een paar weken ademen.

De acrylmaterialen waarmee de meeste nep-nagels zijn gemaakt, laten geen adequate transpiratie van de stoffen toe terwijl onze handen af en toe even rust nodig hebben.

Echter, na slechts een week kon de ongelukkige blogger haar nagels terugbrengen in een aanvaardbare staat. Dankzij een remedie van biotine en essentiële oliën reconstrueerde ze het verloren keratineweefsel.

Perrin wilde haar verhaal delen als een waarschuwing voor iedereen: nagels zien eruit als een van de meest solide delen van ons lichaam, maar ze zijn erg delicaat. Als we van kunstnagels houden, moeten we ervoor zorgen dat ze dagelijks worden schoongemaakt om infectierisico's te voorkomen en een schoonheidsspecialist te raadplegen als we niet 100% zeker weten hoe ze te verwijderen.

Verhalen zoals die van deze blogger komen vrij vaak voor op internet, en als je niet het volgende slachtoffer wilt zijn, zorg dan voor je nagels en laat ze alleen door deskundige handen verzorgen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt