7 manieren om spataderen te verminderen zonder medicijnen te gebruiken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
7 manieren om spataderen te verminderen…
Wat gebeurt er met je lichaam als je nagellak op je nagels aanbrengt 12 dingen waarvan je je niet had kunnen voorstellen dat je die met de magnetron kon doen

7 manieren om spataderen te verminderen zonder medicijnen te gebruiken

10.684
Advertisement

Spataderen zijn een wijdverspreid probleem bij een groot deel van de bevolking. Hoewel ze een teken kunnen zijn voor meer ernstige cardiovasculaire complicaties, zelfs in een milde vorm, zijn ze voor veel mensen een onaangenaam probleem, vooral nu de zomer is aangebroken en we ons luchtiger kleden.

Hier zijn zeven natuurlijke remedies om die lelijke blauwe spinnenwebben van onze benen te laten verdwijnen!

foto: pixabay

1. Wandelen. Het leiden van een zittend leven is een van de hoofdoorzaken van spataderen. Iedere dag een wandeling maken is goed voor de circulatie.

2. Massage. Omdat spataderen in feite stilstaand bloed zijn, kun je het verwijderen ervan vergemakkelijken door het getroffen gebied te masseren. Breng stevige en delicate druk aan. Je kunt ook oliën gebruiken om beter te ontspannen.

3. Drukkousen. Drukkousen zijn in feite medische hulpmiddelen voor problemen met de bloedsomloop. Ze werken door de elasticiteit van bloedvaten te verminderen en een vloeiendere circulatie te produceren.

4. Knoflook. Zowel door ze te eten als ze aan te brengen. Knoflook bevat allicine, een stof die ontsteking van bloedvaten voorkomt. Je kunt er iets meer van gebruiken tijdens het avondeten of het in een zalf op basis van olijfolie en sinaasappelsap doen om het direct op het getroffen gebied uit te smeren.

5. Appelazijn. Voor hetzelfde gebruik adviseren we appelazijn die bekend staat om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en vermindering van zwellingen. Je kunt één lepel per dag drinken, liefst verdund met water, of het direct op het gebied aanbrengen, en zachtjes masseren.

6. Modderkompressen. Een andere oplossing is een modderkompres op het been die ontstekingen verminderen en goed is voor de huid. Nog beter is de klei met anti-vermoeidheidseffecten die giftige stoffen verwijdert.

7. Hamamelis-extract. Ook bekend als "heksengras", bevat tannine die de elasticiteit van de aderen in hun natuurlijke staat terugbrengt. Bovendien vermindert het de ontsteking.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt