Het 15 maanden oude kind heeft leukemie: zijn vader danst voor hem en slaagt erin hem momenten van pure vreugde te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het 15 maanden oude kind heeft leukemie:…
Kinderen geen respect leren geven voor dieren kan zeer trieste gevolgen hebben Ben je die vuilnisbakken ook zo zat? Hier zijn meer dan 30 ideeën om ze mooier te maken

Het 15 maanden oude kind heeft leukemie: zijn vader danst voor hem en slaagt erin hem momenten van pure vreugde te geven

Door Janine
7.368
Advertisement

Welke pijn is er groter dan wat ouders kunnen ervaren als ze te horen krijgen dat hun kind ernstig ziek is?

In slechts 15 maanden bleek Kristian sterker te zijn dan veel volwassenen: en het is dankzij zijn verlangen om te leven dat zijn ouders besloten hebben niet de handdoek in de ring te gooien en deze moeilijke uitdaging aan te gaan die het leven hen heeft opgelegd. Hun verhaal is dat van vele andere families die strijden tegen een ziekte en die zo snel mogelijk hun normale leven hopen te hervatten.

Kristian, 15 maanden oud, heeft leukemie. Zijn ouders kwamen daar kortgeleden achter en samen zijn ze de strijd aangegaan tegen deze ziekte.

Un post condiviso da Kenny Clutch (@kennyclutch_) in data:

Un post condiviso da Kenny Clutch (@kennyclutch_) in data:

De ouders, en met name vader Kennith Thomas, documenteren hun strijd tegen leukemie op Instagram en plaatsen foto's en video's van momenten van vreugde en verdriet. Het is een manier om positief te blijven, om troost te vinden in mensen die bidden dat dit slechte verhaal snel eindigt.

Op deze foto zweert de vader nooit de kleine Kristian in de steek te laten tijdens deze moedige reis, terwijl hij lekker slaapt.

Advertisement

Un post condiviso da Kenny Clutch (@kennyclutch_) in data:

Pappa Kenneth houdt van dansen en muziek en heeft deze passie ook doorgegeven aan zijn zoon. De dag dat de artsen het paar vertelden dat Kristian een paar dagen naar huis kon - hij is sinds de diagnose opgenomen - was het een enorme vreugde: de man kon het geluk van het moment niet in toom houden en hij liet zichzelf gaan in een uitgelaten dans.

Omdat hij zijn vader Kenneth wil imiteren, beweegt ook Kristian zich op het ritme van de muziek.

Un post condiviso da Ciara (@ciara) in data:

Een kind dat al pijn en lijden heeft gekend, maar ook graag een paar momenten van puur geluk samen met zijn vader wil doorbrengen om te dansen.

Dit is wat we van kinderen moeten leren: de glimlach, die ons altijd de kracht en de positiviteit geeft om de uitdagingen van het leven aan te gaan!

We wensen het allerbeste van deze wereld toe aan de kleine Kristian en we hopen hem buiten het ziekenhuis te zien dansen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt