Hij brengt de hond verstopt in een koffer naar het ziekenhuis zodat zijn zieke vrouw haar voor de laatste keer kan knuffelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij brengt de hond verstopt in een koffer…
10 trucs die in elk huis essentiël zijn die je kunt maken door een paar cent uit te geven 6 bijwerkingen die kunnen optreden als je te vaak water met citroen drinkt

Hij brengt de hond verstopt in een koffer naar het ziekenhuis zodat zijn zieke vrouw haar voor de laatste keer kan knuffelen

Door Janine
4.842
Advertisement

Onze dierenvrienden, hoewel ze volledig deel uitmaken van ons leven, hebben niet altijd toegang tot alle plaatsen die we bezoeken, vooral als het gaat om ziekenhuizen. In veel gebouwen is er de regel "dieren niet toegestaan", en uiteraard zijn we hier niet om kritiek te uiten op een dergelijke keuze, die zeker geldige hygiënische redenen heeft.

Aan de andere kant kunnen we echter, gezien de ernst van de situatie, het "extreme" gebaar dat een medelevende man heeft gedaan voor zijn ernstig zieke vrouw niet veroordelen. Hij vertelde het zelf en verzamelde de ontroerende opmerkingen van duizenden mensen. Dit zijn zijn woorden.

via: reddit.com

 

 

 

"Mijn vrouw lag in het ziekenhuis na een zeer ingrijpende operatie, welke niet het gewenste resultaat gaf. De prognose was niet goed. Ze kon praten, maar niet eten of drinken en kreeg infuus- en pijnmedicatie. In een moment van helderheid overtuigde ze me om onze hond stiekem haar privékamer binnen te laten sluipen zodat ze hem "voor de laatste keer" kon zien.

Onze hond is een Australische herder van 23 kg en ik ontdekte dat ze perfect in een koffer paste. Ik deed haar erin, liet het deksel open en we reden naar het ziekenhuis. Toen we aankwamen, "legde ik uit" dat ik binnen een paar minuten de ritssluiting zou heropenen, en dan zou ze haar "mamma" zien.

Ongelooflijk, maar ze gaf geen geluid. Ze klaagde niet, en blafte ook niet. Toen ik langs de hoofdwacht van de verpleging kwam, zei ik dat ik mijn vrouw wat kussens kwam brengen. "Geen enkel probleem", zeiden ze.

Toen we binnenkwamen, sliep mijn vrouw. Ik opende de rits van de koffer, de hond sprong meteen op het bed en ging zachtjes naast haar liggen, op de een of andere manier alle buisjes en draden vermijdend. Ze ging zitten zodat ze mijn vrouw recht in de ogen kon kijken en bleef stil zitten. Mijn vrouw werd een paar minuten later wakker en begon te klagen over de pijn.

De hond begon haar meteen te likken met zachte geluidjes, alsof ze wist dat ze ontdekt zou worden als ze zou blaffen. Mijn vrouw knuffelde onze hond ongeveer een uur lang, de hele tijd glimlachend. We werden ook ontdekt door een verpleegster, maar de scène was zo ontroerend dat ze ons beloofde dat ze het aan niemand zou vertellen. Toen mijn vrouw weer in slaap viel, legde ik de hond terug in de koffer en wederom gaf ze geen weerstand.

Een paar dagen later overleed mijn vrouw. Alsof dit nog niet erg genoeg is, denkt de hond elke keer dat ik de koffer pak dat we weer bij haar op bezoek gaan".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt