x
De zwerfhond blijft de politieagent…
12 zeer effectieve huismiddeltjes voor het verwijderen van hardnekkig vuil van sommige voorwerpen in huis 8 praktische en ingenieuze trucs om veel kleine huishoudelijke problemen op te lossen door gewone voorwerpen te recyclen

De zwerfhond blijft de politieagent "bedanken" die hem te eten brengt tijdens de lockdown

14 Mei 2020 • Door Janine
4.221
Advertisement

Ook Peru lijdt onder de verwoestende effecten van het Coronavirus en kampt met verlaten wegen en een toenemend aantal besmettingen. Niet alleen mensen lijden onder dit gedwongen isolement, maar ook de talloze zwerfhonden die de straten van Cusco, een stad in Peru, bevolken. Wie denkt aan hen? Sommige politieagenten hadden het hart op de juiste plek om deze weerloze wezens eten te geven, ook tijdens de lockdown, toen de straten uitgestorven waren. Honden, zoals bekend is, zijn buitengewoon intelligent en weten hun dankbaarheid en genegenheid te tonen.


Er zijn mensen die geen baan meer hebben en geen vast maandsalaris, en er zijn dieren op straat die op dezelfde manier rekenden op dat ene stuk brood om te overleven. Een stuk brood dat ze nu nog maar zelden krijgen, vanwege de Coronavirus-epidemie die de meeste inwoners dwingt hun toevlucht te zoeken in huis. Gelukkig worden deze zwerfdieren niet helemaal aan zichzelf overgelaten: een groep Peruaanse politieagenten slaagt er namelijk af en toe in om de honden te voeren.

Het resultaat van dit mooie gebaar is zichtbaar op het filmpje dat iemand moet hebben gemaakt, waarin een van de "gelukkige" honden rent en springt van geluk als teken van dankbaarheid. Een niet te stoppen dans om “dankjewel” te zeggen tegen die man die hem kennelijk dagelijks te eten bracht, waardoor hij van een zeker einde werd gered.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt