x
Een verlaten hond vond onderdak in de…
Een Chinese vrouw onthult dat ze werd betaald om wanhopig te huilen op de begrafenissen van anderen Hoe meer speelgoed we voor onze kinderen kopen, hoe ongelukkiger ze zullen zijn: dat zeggen experts

Een verlaten hond vond onderdak in de kerststal van de stad, naast Jozef en Maria

19 December 2019 • Door Janine
8.885
Advertisement

Het is niet de eerste keer dat een hond zijn toevlucht zoekt in een kerststal in de stad, maar het is een beeld dat zijn stempel drukt dankzij de sterke symboliek. Dit keer gebeurde het in Vibo Valentia, in Limbadi, waar een arme verlaten hond onderdak vond naast de beeldjes van Jozef en Maria. Dit is hoe de eenzame en ontmoedigde Labrador erin slaagde om wat rust te vinden in de kerststal op het plein, een symbool bij uitstek van liefde, ontvangst en hoop voor de toekomst.


Het beeld van de hond die in de kerststal sliep, ging onmiddellijk viraal en ontroerde duizenden gebruikers, evenals de inwoners van Limbadi, die hun ogen niet konden geloven toen ze een “levende” figuur in hun kerststal zagen. In Brazilië was het al gebeurd dat een hond zijn toevlucht vond in de kerststal op het dorpsplein en ook deze keer hopen we dat het arme dier een gezin zal vinden dat hem wil adopteren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt