x
Hond kan niet stoppen met het knuffelen…
Dove dochter stelt ultimatum aan ouders: “of jullie leren gebarentaal of ik kom jullie niet meer opzoeken” Ze gaat naar een cursus om haar huwelijk te redden, maar wordt verliefd op een man die ze daar heeft ontmoet

Hond kan niet stoppen met het knuffelen van de persoon die hem heeft gered (+ VIDEO)

25 Januari 2022 • Door Janine
2.105
Advertisement

Het is werkelijk verbazingwekkend hoeveel honden die in het verleden zijn mishandeld of achtergelaten, geen wrok jegens mensen tonen. En toch is het alleen vanwege menselijk egoïsme dat ze nooit de ware genegenheid van een gezin hebben gekend of, erger nog, aan de ketting zijn opgegroeid of mishandeld zijn. Gelukkig lijken honden mensen met een groot hart te "herkennen" en misschien zijn ze daarom in staat anderen te vertrouwen die hen een voerbak, knuffels en veel liefde voor het leven zullen geven.

Clarence is een hond die, nadat hij het grootste deel van zijn leven in de achtertuin had gewoond, vlakbij een winkelcentrum werd achtergelaten. Een vereniging die zich bezighoudt met het vinden van een huis voor vondelingen zoals hij kwam gelukkig tussenbeide voordat de euthanasie kon worden gestart voor deze lieve honingkleurige Golden Retriever.


After being abandoned by his family at the Walmart parking lot and then again at the shelter when they refused to pick...

Pubblicato da Cat Suzuki su Giovedì 30 dicembre 2021

Clarence lijkt een van die zeer lieve honden die niets liever willen dan opgenomen te worden in een liefdevol gezin. Helaas werd hij achtergelaten door gewetenloze mensen op de parkeerplaats van een Walmart in de Verenigde Staten. De prachtige Golden Retriever was ineens alleen, maar hij sloot meteen "vriendschap" met twee andere zwerfhonden die daar ronddwaalden (een van hen, een Duitse herder). De medewerkers van de dierenbescherming wisten Clarence en de Duitse herder te pakken en mee te nemen.

Pubblicato da Cat Suzuki su Martedì 21 dicembre 2021

Helaas een dramatische ontmoeting: de dierenbescherming belde de eigenaren van Clarence, maar ze weigerden hem terug te nemen. Daarom belandde de hond op de "dodenlijst" om euthanasie te ondergaan. Gelukkig konden vrijwilligers van Hounds in Pounds, een vereniging die om honden geeft en ervoor zorgt dat ze zo snel mogelijk een thuis vinden, Clarence redden en een thuis voor hem zoeken.

De vrijwilligers merkten meteen de goedheid van Clarence op: ondanks dat hij geen goed leven had gehad, hield hij zijn vertrouwen in de mens. Het bewijs hiervan is de foto van de lieve hond die letterlijk het been omhelst van de persoon die zijn leven heeft gered.

Advertisement

Groomed up (of course the groomer said she would adopt him 🙄) and ready for his meet and greet this weekend. We are not...

Pubblicato da Cat Suzuki su Mercoledì 12 gennaio 2022

Met die knuffel lijkt Clarence te zeggen: "Ga alsjeblieft niet weg. Neem me mee en laat me hier niet achter." Dezelfde vrijwilligers schreven op Facebook: "Hij is lief, aardig en hij is zo dankbaar dat hij veilig bij ons is." Het goede nieuws is dat Clarence zijn gezin heeft gevonden, bereid om hem voor altijd te houden en hem het leven te geven dat hij verdient.

Clarence heeft een liefdevol gezin gevonden!

No more Wal-Mart parking lots. No more roaming around waiting for his family. No more loser family. Happy Life Clarence ❤️

Pubblicato da Cat Suzuki su Domenica 16 gennaio 2022

Goed nieuws voor deze prachtige viervoeter!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt