De hond is depressief vanwege de dood van zijn zusje, maar zijn baasje geeft hem een nieuwe vriend - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De hond is depressief vanwege de dood…
Een dikke vacht wordt achtergelaten bij een asiel: na het scheren wordt zijn schoonheid duidelijk 22 prachtige foto's van vaders die het mooiste beroep ter wereld willen uitoefenen

De hond is depressief vanwege de dood van zijn zusje, maar zijn baasje geeft hem een nieuwe vriend

23.872
Advertisement

Met een sterfgeval omgaan is moeilijk, vooral als het gaat om iemand met wie je een sterke band hebt en met wie je het grootste deel van je leven hebt doorgebracht.

Voor dieren is het precies hetzelfde: vooral degenen die een paar honden of katten hebben, weten hoeveel ze kunnen lijden na het sterven van hun kameraad. Soms is de liefde die de eigenaar hen kan bieden niet genoeg om die leegte te vullen en lijkt het dier niet langer dezelfde te zijn.

Dit is wat er met Cash gebeurde, niet in staat om te herstellen van een pijnlijk verlies tot zijn baasje een lief idee had.

De familie van Cash beweerde dat na de dood van zijn zus Rosie hun hond was veranderd. Hij was altijd verdrietig en depressief, niet in staat om de energie te vinden die hij had. Dus ze hadden een eenvoudig maar effectief idee: hem een speelkameraadje geven!

In het begin waren ze bang dat de hond, die volwassen is, slecht zou hebben gereageerd op de komst van een indringer in huis, maar als je naar de video kijkt... oordeel zelf maar!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt