Om het haar aan niets te laten ontbreken, brengt een hond een snack naar zijn vriendin die de puppy's melk geeft - BekijkDezeVideo.nl
x
Om het haar aan niets te laten ontbreken,…
De hond met het menselijk gezicht: zijn blik is zo intens dat hij lijkt op die van één van onze soortgenoten Op school zijn ze boos op hem omdat hij niet stopt met tekenen: een restaurant neemt hem aan om een muur in een zaal te versieren

Om het haar aan niets te laten ontbreken, brengt een hond een snack naar zijn vriendin die de puppy's melk geeft

19 November 2019 • Door Janine
12.698
Advertisement

Een kind op de wereld brengen is een uiterst belangrijke gebeurtenis, die wij mensen meestal met grote vreugde en verwachting leven. De vrouw heeft wat extra aandacht nodig tijdens haar zwangerschap en moet onmiddellijk na de bevalling uitrusten om te herstellen. Ook in de dierenwereld is het niet zo vanzelfsprekend om puppy's te krijgen en ook zij tonen in sommige gevallen hun genegenheid tegenover hun "partner". Het is het geval van deze zorgzame hond die zijn vriendin een snack gaf, die haar puppy's melk moest geven.

foto: Youtube / Ledi Tramp

Zoals je in de video kunt zien, is een witte hond van plan haar puppy's te voeden, terwijl haar zwartharige "metgezel" aan haar zijde is en het “haar aan niets laat ontbreken”, door haar wat eten te brengen. Naast dit aanhankelijke gebaar toonde hij zijn liefde voor de hond, door naast haar te gaan liggen. Een daad van liefde die laat zien hoeveel deze wezens liefhebben en van hun gezin houden.

Wat een liefde! Het kan zeker niet gezegd worden van alle levende wezens, maar deze twee honden lijken echt van elkaar te houden.

Advertisement

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt