Iedereen lacht hem uit omdat hij bloemen aan zijn ex-vrouw heeft gegeven: maar zijn antwoord doet de kritiek zwijgen

Janine image
door Janine

27 September 2018

Iedereen lacht hem uit omdat hij bloemen aan zijn ex-vrouw heeft gegeven: maar zijn antwoord doet de kritiek zwijgen
Advertisement

Het einde van een relatie accepteren is altijd heel moeilijk: we denken vaak niet na over het feit dat het gevoel van liefde een tijdsduur kan hebben, en vooral tegen je wil in kan eindigen. Houden van doe je met z'n tweeën. Alles wordt enorm gecompliceerd als er kinderen bij betrokken zijn: hoe leg je hen uit dat het mogelijk is dat twee mensen niet meer van elkaar houden? Het belangrijkste blijft echter om een waardigheid te behouden en een voorbeeld voor hen te zijn, ook bij deze pijnlijke gelegenheden.

Hoe? Lees het verhaal van deze man en vader, die door al zijn vrienden werd uitgelachen omdat hij bloemen naar zijn ex-vrouw bracht, op haar verjaardag...

Advertisement
 Billy Flynn/Facebook

Billy Flynn/Facebook

Het gebaar om bloemen mee te nemen was geen poging om haar van mening te doen veranderen en weer bij elkaar te komen. Het was niet eens een poging om te pronken. De reden waarom deze man besloot om bloemen te geven aan zijn ex-partner is heel eenvoudig en tegelijkertijd bewonderenswaardig... Hij legt het uit in een post op Facebook:

"Vandaag is mijn ex-vrouw jarig. Ik stond vroeg op en ging een boeket bloemen en een verjaardagskaart kopen. Ik hielp mijn kinderen een lekker ontbijt klaar te maken... Iemand lacht me uit omdat ik dit allemaal blijf doen, hoewel onze relatie al een tijd over is. Ik zal nu voor eens en voor altijd schrijven waarom ik dit doe.

Ik probeer mijn twee kleine mannetjes zo goed mogelijk op te voeden. De manier waarop ze vrouwen en liefde zullen zien, zal afhangen van hoe ik mijn vrouw behandel. In mijn geval, is de les die ik probeer te geven zelfs nog directer, omdat we gescheiden zijn.

Dus, als je denkt dat je niet het goede voorbeeld van gedrag aan je kinderen geeft, doe er dan alles aan om het te verbeteren. Je moet altijd een voorbeeld voor hen zijn. Dat is zo belangrijk.

Voed alsjeblieft kinderen op tot goede mannen, en sterke vrouwen. De wereld heeft het nodig, nu meer dan ooit".

Hoe kun je deze vader ongelijk geven: velen zullen het weinig mannelijk vinden om een vrouw die je heeft verlaten iets te geven, maar deze vader vergeet niet dat deze vrouw nog steeds de moeder van zijn kinderen is. Ondanks de scheiding blijven de jongens de twee beschouwen als hun moeder en vader en ze verwachten van hen extreem veel respect. En zodoende, zullen de ouders aan hun verwachtingen voldoen.

Advertisement