x
Het kleine meisje lukt het niet de plank…
Wie altijd de grammaticale fouten van anderen corrigeert, is meestal een onaangenaam persoon, volgens deze studie Deze 13 foto's laten zien hoe

Het kleine meisje lukt het niet de plank te breken: uiteindelijk vindt ze een oplossing die niemand zal vergeten

27 Oktober 2018 • Door Janine
9.456
Advertisement

Kinderen hebben een opmerkelijk vermogen om te imiteren: ze hoeven slechts een paar keer een actie te bekijken om het in de kleinste nuances na te doen. Als ze van een zanger houden, zullen ze in staat zijn om de bewegingen precies na te doen; als de moeder een bepaald gebaar verschillende keren maakt, zullen ze klaar staan om het te imiteren.

Het is precies de geest van nabootsing die tot het uiterste werd gebracht en die het filmpje die we voorstellen episch maakte. De hoofdrolspeelster is een schattig klein meisje dat wordt geconfronteerd met een demonstratie van de Taekwondo krijgskunst.


Zoals we hebben gezien in films of in demonstraties, is een van de klassieke beproevingen van vechtsporten om een voorwerp te breken, of het nu een baksteen of een houten plank is. Zelfs de kleintjes krijgen de opdracht om zichzelf te testen met dit soort demonstraties en hoe jonger ze zijn, hoe onvoorspelbaarder het resultaat is.

Het kleine meisje in kwestie weet dat ze iets moet doen, maar ze weet niet precies wat. Ze hebben haar waarschijnlijk gezegd om te doen wat haar instructrice zegt, dus ze imiteert haar in alle opzichten tot vreugde van de mensen om haar heen. Zeker, het kind zal ooit een troef worden van Taekwondo... op dit moment is ze een kampioene in de kunst om mensen te laten lachen! Mis het einde niet... het is geweldig!

Tags: KomischeLeukeKinderen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt