Het kind helpt zijn oude opa met eten... en de video ontroert duizenden mensen!

Janine image
door Janine

07 Oktober 2018

Het kind helpt zijn oude opa met eten... en de video ontroert duizenden mensen!
Advertisement

Grootouders zijn een referentiepunt voor elk gezin, hun hulp is essentieel voor de opvoeding van een kind. We weten ze altijd te vinden als we ze nodig hebben, maar ze zijn ook de eersten die vergeten worden zodra ze op hoge leeftijd komen. Ze zouden alles geven voor hun kleinkinderen die ze overladen met liefde en genegenheid, maar het zou zo fijn zijn als het van twee kanten komt! Kijk wat dit kind doet voor zijn bejaarde grootvader die gedwongen wordt om in bed te blijven, de video heeft duizenden mensen op het internet ontroerd!

Advertisement
Michelle Botta/Facebook

Michelle Botta/Facebook

Wanneer een kind wordt geboren, wordt hij omringd door de liefde van zijn hele familie, maar helaas kan hetzelfde niet worden gezegd als een persoon oud is. Vaak zijn deze arme mensen gedwongen om op de tweede plaats te staan zonder de genegenheid van hun geliefden en worden door iedereen vergeten. Gelukkig is dit niet altijd het geval, in veel culturen worden ouderen zeer gerespecteerd en worden ze verzorgd door hun families.

Binnen hun familie kan een oudere leven met de liefde en het respect dat hij verdient, ze hebben immers hetzelfde voor ons gedaan en verdienen dezelfde behandeling! Deze les moet ook dit kleine kind hebben geleerd dat voor zijn grootvader zorgt die aan bed gekluisterd is.

Advertisement
Michelle Botta/Facebook

Michelle Botta/Facebook

De jongen doet wat hij kan om zijn opa te helpen door hem wat heerlijk fruit te geven! Ook al duurt de video maar een paar seconden, het geeft perfect het tedere moment tussen de twee weer, met de oude man die de zorg van zijn kleinzoon aanvaardt met dankbaarheid en liefde. Dit moment van tederheid is uiteraard het web rondgegaan en heeft de tijdlijnen van de belangrijkste sociale netwerken veroverd.

Onthoud om ouderen nooit te verwaarlozen in tijden van nood, ze hebben zoveel gedaan en zouden het blijven doen als hun krachten het toeliet! Aan het einde van het artikel kun je de video vinden die viral is gegaan en het hart heeft veroverd van iedereen die het heeft gezien!

Advertisement