6 natuurlijke remedies om muggen definitief bij je uit de buurt te houden - BekijkDezeVideo.nl
x
6 natuurlijke remedies om muggen definitief…
Een kind van 1 jaar stapt het zwembad in en laat ons zien hoe het hebben leren zwemmen je leven kan redden 4 veel voorkomende fouten die vaak aan de basis liggen van woningbranden

6 natuurlijke remedies om muggen definitief bij je uit de buurt te houden

06 Oktober 2018 • Door Janine
26.581
Advertisement

Niemand is er ooit in geslaagd om volledig van muggen af te komen, ze weerstaan onderhand plaagbestrijding, klimaatverandering en elk type chemisch afweermiddel. Ze gaan onverstoorbaar door met het verpesten van onze avonden zonder dat iemand iets kan doen om ze voor eens en voor altijd te stoppen. Als je ook genoeg van deze vervelende insecten hebt en definitief van ze af wilt, kun je niet anders dan deze 6 natuurlijke remedies proberen om van muggen af te komen!


1. Appelcider azijn

Het is mogelijk om een uitstekende anti-muggenspray van dit ingrediënt te verkrijgen! Om het nog effectiever te maken kun je een paar druppels citronellaolie toevoegen. Spuit het in de door muggen meest "bezochte" plaatsen en wacht op de resultaten.

2. Citronella kaarsen

Een natuurlijke remedie zonder bijwerkingen met eens verfrissende geur! Je kunt het kopen of zelf thuis maken met een paar druppels etherische citronellaolie.

Advertisement

3. Natuurlijke planten

Munt longifolia, basilicum, citroengras, calendula, kattengras, rozemarijn, knoflook en lavendel: dit zijn de planten die muggen het meest haten. Ze hebben een natuurlijk afstotend effect en kunnen je tuin decoreren om je te beschermen tegen ongewenste gasten.

4. Lavendel spray

foto: Pixabay.com

We hebben al gezien hoe muggen lavendel haten. Je kunt een zelfgemaakte bodyspray met druppels lavendelolie maken of deze rechtstreeks op de huid aanbrengen.

5. Knoflook

Blijkbaar jagen ze niet alleen vampieren weg! Het eten van knoflook houdt muggen weg, als je deze plant niet zo lekker vindt, kun je hem koken en de vloeistof spuiten op plaatsen die door insecten zijn aangetast.

Advertisement

6. Zeepwater

Als je geniet van een leuke avond in de buitenlucht en je hebt last van muggen, probeer dan deze remedie! Vul een schoteltje met water en zeep, de muggen worden erdoor aangetrokken en worden gevangen in het schuim.

Probeer deze zelfgemaakte natuurlijke remedies tegen die vervelende muggen en laat ons weten welke resultaten je hebt behaald!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt