Dit is een goedkope, natuurlijke en zelfgemaakte remedie om voor eens en voor altijd van luizen af te komen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit is een goedkope, natuurlijke en…
Daarom zou een kind altijd ZELF zijn huiswerk moeten maken Deze honden zijn in hun kooien achtergelaten tijdens de orkaan Florence: enkele vrijwilligers keerden terug om hen te redden

Dit is een goedkope, natuurlijke en zelfgemaakte remedie om voor eens en voor altijd van luizen af te komen

4.440
Advertisement

Als de herfst komt, hervatten de kinderen hun reguliere schoolactiviteit en de temperaturen zullen steeds meer dalen. Naast de risico's die gepaard gaan met seizoensinvloeden en de verschillende verkoudheden bestaat er een gevaar dat klaar staat om ons te treffen... de gezworen vijand van het haar! Het zijn de gevreesde luizen die de gezondheid van onze huid in gevaar brengen. Als je er niet vanaf kunt komen en je je niet kaal wilt scheren, probeer dan deze natuurlijke remedie met een gegarandeerd resultaat!

NB: Uiteraard zijn luizen het hele jaar door een plaag, maar we hebben het er vaker over tijdens de wintermaanden omdat de school de favoriete plaats van overdracht is.

Luizen zijn parasieten die zich verspreiden door direct contact door de uitwisseling van persoonlijke bezittingen zoals mutsen en haarborstels.

Pediculosis is het type ziekte veroorzaakt door dit soort besmetting die zich meestal manifesteert met ernstige jeuk op de huid. De mate van ongemak hangt af van hoeveel onze huid gevoelig is voor het speeksel van deze parasieten, helaas merken we alleen de jeuk op als de besmetting al te geavanceerd is oftewel na ongeveer 4-6 weken. Het lokaliseren van luizen is eenvoudig, residuen die achterblijven op het haar kunnen 's ochtends duidelijk zichtbaar zijn op het kussen of je kunt een kam en een vel wit papier onder het hoofd gebruiken om de parasieten en hun eieren te zien vallen.

foto: Pixnio

Er zijn specifieke producten (shampoo) om de verspreiding tegen te gaan, maar niet altijd zijn deze effectief. Maar we zijn ons bewust van een huismiddeltje zonder enige vorm van chemische toevoeging en het verzekerde resultaat! Je hebt waarschijnlijk de ingrediënten die je nodig hebt al in huis.

INGREDIËNTEN

  • Kokosolie
  • Appel azijn
  • Luizenkam
  • Douchekap

De procedure is heel eenvoudig, het volstaat om eerst het haar nat te maken met azijn en het te laten drogen en het in te laten trekken. Zodra het droog is, masseer je het haar met kokosolie tot de uiteinden, stop het haar in de douchemuts en laat het een nacht intrekken. De volgende ochtend borstel je het haar met de luizenkam zodat de parasieten en hun eieren eruit vallen. Let wel goed op! Was de borstel na elke behandeling. Nadat je een aantal behandelingen hebt gedaan, was je je haar met shampoo en conditioner en je bent klaar!

Als je problemen hebt met luizen, moet je deze natuurlijke remedie zeker eens proberen, laat ons weten wat de resultaten zijn! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt