De eenvoudige 52 weken-methode, om te proberen €1378 te besparen en naar believen te besteden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De eenvoudige 52 weken-methode, om te…
Volgens een onderzoek zijn degenen die liever bittere koffie drinken over het algemeen agressiever en Wanneer je een openbaar toilet gebruikt is het vrijwel nutteloos om de bril met toiletpapier te bedekken

De eenvoudige 52 weken-methode, om te proberen €1378 te besparen en naar believen te besteden

Door Janine
4.735
Advertisement

Het spreekwoord luidt "geld maakt niet gelukkig", maar het is evenzeer de vaste gedachte van iedereen wanneer een onverwachte gebeurtenis plaatsvindt zoals een probleem met de auto of plotselinge kiespijn. Al deze dingen kosten een niet onverschillige som geld, zodat alles wat je gespaard had in een korte tijd teniet kan worden gedaan. Het is altijd handig om een bepaald bedrag apart te houden om het bij deze gelegenheden te gebruiken, maar we weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn wat geld opzij te leggen. Gelukkig bestaat de 52 weken durende methode!

De wens van elke werknemer is om een mooie som geld opzij te kunnen leggen om gebruikt te worden in geval van nood of om na een jaar hard werken jezelf iets leuks te gunnen. Met de spaarmethode die we nu zullen toelichten, zal het mogelijk zijn om tot €1.378 in 52 weken weg te leggen, ongeveer een jaar van opoffering. Natuurlijk, het is een uitdaging voor iedereen die hieraan mee wil doen, maar het is ook een manier om moeilijke momenten onder ogen te zien met één zorg minder!

Wat je nodig hebt, is een pot, een label waarop je een tabel kunt printen of schrijven en veel zin om mee te doen!

Zoals je kunt zien op de foto's, bestaat de tabel uit 4 kolommen: de eerste is het weeknummer, de tweede is het tijdsbestek waarbinnen het doel moet worden bereikt, de derde is het cijfer dat moet worden ingevoegd en de vierde is het totaal aantal gespaard tot die dag. Hoewel met de voortgang van de weken het steeds moeilijker wordt om de verwachte som opzij te zetten, is het niet onmogelijk om succesvol te zijn in de onderneming!

Per slot van rekening, moet je tijdens de laatste maand een totaalbedrag van ongeveer €200 opzij zetten, een kleinigheidje als we de uiteindelijke schat in overweging nemen!

Advertisement

Uiteraard kan de tabel worden aangepast aan de behoeften en de som die je opzij wilt leggen. Als je bijvoorbeeld geld wilt sparen voor een grote uitgave, kun je de cijfers elke week wijzigen of de periode zelfs verkorten! Dit is een geweldige manier om geld te sparen en ook nuttig voor kinderen om de waarde van geld, het beheer, het geduld en opofferingen te leren die moet worden gedaan om iets te krijgen wat je heel graag wilt hebben!

Dus wapen jezelf met een pot, print een etiket en plan je wekelijkse spaargeld dankzij deze praktische methode!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt