De postbode ziet een brief geschreven door een kind voor zijn vader in het paradijs: dit is het lieve antwoord dat hij schreef

Janine image
door Janine

19 December 2018

De postbode ziet een brief geschreven door een kind voor zijn vader in het paradijs: dit is het lieve antwoord dat hij schreef
Advertisement

Jase Hyndamn is een 10-jarige Schotse jongen die zijn vader heeft verloren. Samen met zijn kleine zus, Neive, schrijft hij elke keer als er een feestdag te vieren valt een brief. Ter gelegenheid van de verjaardag van zijn overleden vader, schreef de jongen een brief om hem te zeggen hoeveel hij hem mist en hoeveel hij van hem houdt.

Het meest ontroerende is dat hij een paar dagen na de verzending een brief terug ontving.

Advertisement
Facebook

Facebook

Jase had op de envelop van de brief een bericht geschreven aan de postbode: "Mijnheer de postbode, kunt u deze brief meenemen naar de hemel voor de verjaardag van mijn vader?".

Advertisement
Facebook

Facebook

Het is duidelijk dat deze woorden de postbode, die deze speciale brief moest afleveren, hebben ontroerd; Sean Milligan, een medewerker van de Scottish Postal Service, dacht te reageren op het verzoek van de kleine Jase.

"Beste Jase, terwijl we je boodschap aan het overbrengen waren, realiseerden we je wat je zorgen waren. Dus wilde ik van deze gelegenheid gebruik maken om je te vertellen hoe we de brief aan je vader in het paradijs hebben kunnen bezorgen. Het was een uitdaging om de sterren en andere galactische objecten te vermijden tijdens de reis naar het paradijs.

Wij verzekeren je echter dat deze speciale brief is afgeleverd. Het doel van Royal Mail is om de post van onze klanten veilig te bezorgen. Ik weet hoe belangrijk de boodschap voor je is. Ik zal alles blijven doen om de levering aan het paradijs te garanderen ".

Facebook

Facebook

 

 

Meer nog dan de kinderen was het de moeder die ontroerd was door dit antwoord. Zij was het die de brief op Facebook heeft gepubliceerd en het verhaal heeft verteld; ze bedankte ook de Royal Mail:

"Ik kan niet zeggen hoe emotioneel ik ben om te weten dat zijn vader de brief in het paradijs heeft ontvangen." Je was niet verplicht om te doen wat je deed, je zou gewoon de brief kunnen negeren, maar het feit dat je moeite hebt gedaan voor een kind dat je nooit hebt ontmoet, is iets geweldigs.

Facebook

Facebook

Royal Mail, je hebt eenvoudigweg mijn vertrouwen in de mensheid hersteld. Bedankt, dit gebaar betekent de wereld voor hem. Help me alstublieft om de boodschap te delen, zodat de staff van de Royal weet hoe dankbaar wij zijn".

Facebook

Facebook

Velen zullen zeggen dat het niet goed is om kinderen leugens te vertellen en dat het veel beter zou zijn om ze te confronteren met de werkelijkheid zoals die is. In gevallen zoals deze, echter, is het duidelijk dat een leugentje kan betekenen dat een kind zich beter kan voelen die een voor zijn leeftijd te groot trauma heeft opgelopen; dit zijn de enige leugens die kunnen worden vergeven!

Advertisement