5 redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld Steenbok heel moeilijk te veroveren zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
5 redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld…
Empathisch zijn is een prachtige gave, maar het is emotioneel ontzettend zwaar Karma, oftewel de draad die onze verleden, heden en toekomstige acties verenigt

5 redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld Steenbok heel moeilijk te veroveren zijn

21 Januari 2019 • Door Janine
4.143
Advertisement

Elke vrouw is uniek, en elk heeft specifieke kwaliteiten en deugden; sommigen van hen springen meteen in het oog, terwijl anderen alleen ontdekt kunnen worden door de persoon te kennen.

Toch zijn er sommige vrouwen die het ons moeilijk maken en niet eenvoudig te benaderen zijn: ze worden geboren onder het teken Steenbok.

Volgens astrologen zijn vrouwen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld moeilijk te veroveren, vanwege hun koude geest en hun vurige hart. Maar het is de moeite waard om aan te dringen, vanwege deze 5 redenen.


foto: pixnio

1. Ze worden mooier naarmate ze ouder worden. Dit is eenvoudig op te merken, omdat Steenbok-vrouwen niet graag make-up opdoen, maar hun schoonheid liever op natuurlijke wijze laten zien. Ze zijn modern en houden een jeugdige geest intact, zodat het moeilijk zal zijn om hun leeftijd te raden.
2. Ze hebben een ongelooflijke wilskracht. Deze vrouwen gaan als een trein, rechtstreeks op hun doel af. Ze worden bezield door een onverwachte innerlijke kracht, omdat ze er aan de buitenkant altijd lief en charmant uitzien.
3. Ze hebben een koninklijke uitstraling. Steenbok-vrouwen hebben een aangeboren gratie die hen onderscheidt en die samen met de opmerkelijke intelligentie hen buitengewoon fascinerend maakt.

foto: maxpixel

4. Het zijn uitstekende echtgenotes. Steenbok-vrouwen weten hoe ze een huishouden moeten beheren, kinderen groot moeten brengen en geld moeten beheren. Dit zonder afstand te doen van hun vrijheid, onafhankelijkheid en bovenal hun baan.
5. Ze streven naar een huwelijk. Vaak worden ze beschuldigd dat ze trouwen vanwege interesse, in werkelijkheid kunnen ze, wanneer ze verliefd zijn, zelfs een zwerver over de hele wereld volgen - en dan samen een manier vinden om te overleven, gezien het belang dat financiën hebben voor dit sterrenbeeld.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt