Een brief voor jou, die vanuit de hemel voor me zorgt - BekijkDezeVideo.nl
x
Een brief voor jou, die vanuit de hemel…
Deze trucs zijn meer dan een eeuw oud, maar ze zijn nog steeds verrassend nuttig Kinderen: geen mobiele telefoons voor het 10e jaar, dat zeggen kinderartsen

Een brief voor jou, die vanuit de hemel voor me zorgt

12 Februari 2019 • Door Janine
3.116
Advertisement

Ik mis je elke dag, en elke dag meer. Er zijn momenten dat ik me bij je zou willen voegen, om die liefde te delen die iedereen zou moeten kennen, maar die weinigen echt hebben gevoeld.

Ik weet dat je naar mij kijkt vanuit de hemel, een hemel die overgaat in de zee, een hemel waarvan je nu een van de meest stralende sterren bent, een hemel vanwaar je voor me zorgt, en ik weet dat jij mij ook mist.

Ik weet alles wat er te weten valt over wat je denkt en wat je voor me voelt, omdat ik het voel in de diepten van mijn hart, een immense en eeuwige liefde.


foto: Unsplash

Ik weet dat je mijn stappen begeleidt, om me vooruit te laten gaan en me laat groeien. Wat er ook gebeurt in het leven, je zal er altijd zijn om me de weg te wijzen.

Ik weet dat je niet wilt dat ik leef in de pijn van je verlies, ik begreep het vanaf het eerste moment dat ik je verloor. Je hebt het leven altijd lief gehad en beter begrepen dan wie dan ook, en beter dan wie dan ook wist je hoe je anderen moest leren volop te leven.

Je bent nog steeds de eerste persoon aan wie ik denk wanneer iets moois, groots met me gebeurt; je bent nog steeds de eerste persoon met wie ik een vreugde wil delen of waar ik mee wil praten als ik hulp nodig heb. Nu kan ik alleen met jou praten in mijn dromen, wanneer ik mijn handen op mijn borst leg en het kloppen van mijn hart voel.

Ik heb niet genoeg tijd gehad om met je door te brengen, en je weet niet hoeveel spijt ik heb dat ik niet een beter gezelschap voor je ben geweest. Ik weet dat ik ook goede dingen heb gedaan, maar niets is ooit genoeg voor iemand die net zo buitengewoon is als jij.

foto: Unsplash

Het is zo vreemd om zonder jou te leven, je stem niet te horen en je glimlach niet te zien. Maar wees gerust, ik weet dat je hier nog steeds bent, vlak naast me, mijn beschermengel, mijn voorbeeld. Ik weet dat je essentie, je ziel, je aanwezigheid hier is, ook al kan ik de geur niet ruiken, de kleur ervan niet zien of de vorm ervan aanraken.

Vanaf de aarde waar ik me nu bevind, leg ik al mijn kracht in elk gebaar. Alles wat ik doe, draag ik aan jou op. Je had het vermogen om van mij een beter persoon te maken.

Ik zal nooit stoppen je te bedanken dat je bent wat je bent geweest en nog steeds bent, en ik zal je voorbeeld blijven volgen om een goed en vriendelijk persoon te worden zoals jij was en bent.

Ik zal nooit stoppen met je te bedanken dat je bent wat je bent geweest en nog steeds bent, en ik zal je voorbeeld blijven volgen om een goed en vriendelijk persoon te worden zoals jij was en bent.

Ik zal nooit stoppen met omhoog te kijken, mijn engel, om alle liefde die we deelden dichtbij me te voelen.

Tags: EmotioneleLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt