Een echte strijder is niet degene die altijd wint, maar degene die nooit opgeeft - BekijkDezeVideo.nl
x
Een echte strijder is niet degene die…
Daarom hoef je je niet schuldig te voelen over het verbreken van een relatie met een giftig persoon Deze trucs zijn meer dan een eeuw oud, maar ze zijn nog steeds verrassend nuttig

Een echte strijder is niet degene die altijd wint, maar degene die nooit opgeeft

13 Februari 2019 • Door Janine
3.342
Advertisement

Er zijn strijdlustige vrouwen, die het leven met kracht en waardigheid tegemoet treden, alle verantwoordelijkheden van hun acties nemen, de grootste moeilijkheden transformeren in kansen om zichzelf opnieuw uit te vinden. Deze vrouwen zijn vechters, niet omdat ze altijd winnen, maar omdat ze het vermogen hebben om nooit op te geven. Dag na dag hebben ze de moed om hun dromen na te streven, de vastberadenheid om eraan werken om te krijgen wat ze willen, de intelligentie om een verkeerde weg te veranderen.

Misschien zullen ze tijdens de reis vallen, maar ze worden vasthoudender dan voorheen, ze zullen buigen, maar ze breken niet, ze kunnen huilen, maar ze weten hun tranen weg te vegen en besluiten weer te glimlachen. Deze woorden zijn aan hen opgedragen.


foto: Unsplash

We zijn ons vaak niet echt bewust van wat we kunnen, totdat het leven ons op de proef stelt. Alleen dan ontdekken we in onszelf reserves die we niet eens wisten dat we ze bezaten, waardoor we sterk genoeg zijn om zware lasten te dragen. In die omstandigheden wordt dat wat ons doet lijden en vallen, ook dat wat ons beweegt en motiveert, en verandert in een les die we nooit meer zullen vergeten.

Er is een verschil tussen overgave en het accepteren van een nederlaag. Wanneer we begrijpen dat we alles hebben gedaan wat we kunnen, kunnen we ons terugtrekken en onze hoofden hoog houden. De overgave betekent in plaats daarvan verliezen zonder te vechten, opgeven zelfs als we binnenin ons wisten dat we meer konden geven, een bittere smaak in onze mond achterlatend en een gevoel hebben dat iets onopgelost blijft.

Leven is als zwemmen in een oceaan. Soms moeten we ons laten meeslepen door de stroming, wachten, maar ons gereed maken wanneer we onze armen en benen moeten gebruiken. Op andere momenten is de enige oplossing om op het wateroppervlak te drijven in een zee van tegenspoed, zonder je te schamen of bang te zijn om hulp te vragen. Gesteund worden wanneer we het nodig hebben, erkennen dat we het niet alleen kunnen, is geen teken van zwakte, maar van kracht en nederigheid.

foto: Unsplash

Als je een vechter bent, zul je jezelf zeker herkennen in deze woorden. Misschien is er om je heen of naast je, iemand die jou zwak vindt, maar niets is minder waar. Onderschat je capaciteiten nooit omdat je grenzen alleen in je geest bestaan. Leer te weten hoe ver je kunt gaan en je zult er zelf ook versteld van staan.

Als je een echte man bent, wees dan dankbaar voor het hebben van een strijdlustige vrouw naast je, het soort vrouw dat elke dag worstelt om verder te gaan, terwijl de wereld voorbijgaat zonder ze zelfs maar op te merken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt