Een 78-jarige vrouw haalt een truc met zichzelf uit die haar minstens 10 jaar jonger maakt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 78-jarige vrouw haalt een truc met…
Een eekhoorn bezoekt elke dag het huis van een fotograaf: hij creëert elke keer een andere scène en maakt een foto 29 foto's van moeders uit de dierenwereld, die ons vertellen over zwangerschap in al haar magische nuances

Een 78-jarige vrouw haalt een truc met zichzelf uit die haar minstens 10 jaar jonger maakt

Door Janine
34.866
Advertisement

Make-up is iets waar veel vrouwen niet zonder kunnen: naast het verjongende effect is make-up een manier om voor jezelf te zorgen en je op elke leeftijd beter te voelen.

De vrouw die je in de video ziet, heeft haar hele leven crèmes, poeders en mascara's gebruikt: ze is de moeder van een zeer beroemde Amerikaanse visagist en vandaag, op haar 78e, beschouwt ze zichzelf opmaken nog steeds als haar favoriete tijdverdrijf. Kijk maar naar haar ongelooflijke transformatie.

Joann Hopkins is de moeder van Christopher Hopkins, een beroemde Amerikaanse make-up artist die ook heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma's.

Tegenwoordig is make-up erg populair onder jongeren, die technieken gebruiken die ze op YouTube of op sociale media hebben geleerd, maar ze zijn niet de enigen die dagelijks make-up gebruiken.

Joann maakt zich elke dag op, en haalt de make-up er zelfs nooit af, ook 's avonds niet: een zeer verkeerde gewoonte die in veel gevallen huidproblemen veroorzaakt (acne en verstopte poriën). Als je met haar praat, begrijp je hoe deze truc voor haar een echte verslaving is: maar ondanks de leeftijd van 78 jaar is het resultaat geweldig!

Kijk naar haar ongelooflijke transformatie voor en na de make-up. Wow!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt