Op 69-jarige leeftijd is ze haar uiterlijk zat en wil ze haar look veranderen, dus maakt de kapper een echte prinses van haar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op 69-jarige leeftijd is ze haar uiterlijk…
Haren uit een andere wereld: 16 absurde kapsels waardoor we onze look opnieuw wilden evalueren Een man vindt de verlovingsring van een oude vrouw dankzij een metaaldetector: hij werd 33 jaar geleden gestolen

Op 69-jarige leeftijd is ze haar uiterlijk zat en wil ze haar look veranderen, dus maakt de kapper een echte prinses van haar

11 Februari 2021 • Door Janine
5.317
Advertisement

Wanneer een vrouw een meer volwassen leeftijd bereikt en de jaren van de ouderdom aan de deur beginnen te kloppen, raakt ze vaak in paniek; wordt het nu een bergafwaartse weg? Zal ik nu langzaam achteruit gaan? Niet noodzakelijkerwijs. Soms, om je zowel van binnen als van buiten een beetje jonger te voelen en je derde leeftijd met sereniteit en hernieuwde energie te leven, zou het voldoende zijn om je tot een zeer goede kapper te wenden die je naar believen kan transformeren. 

Linda is 69 jaar oud en ze wilde haar uiterlijk, haar en kapsel al langer veranderen, nieuwe make-up op haar gezicht proberen, zich weer jonger voelen en eindelijk energieker, zoals ze ooit was. Om deze reden reisde de vrouw van Panama naar Minneapolis, waar de schoonheidssalon van Christopher Hopkins is gevestigd. 

Linda wilde een beroep doen op de Amerikaanse kapper, die op internet erg beroemd is vanwege zijn ongelooflijke transformaties, voor een radicale verandering van uiterlijk; zoals de vrouw zelf zei, "wilde ze zich gewoon meer uitgerust voelen en wat plezier hebben met haar uiterlijk."

Linda's bruine en grijzende haar kwam de schoonheidssalon van Christopher Hopkins binnen en kwam er volledig veranderd, onherkenbaar uit, alsof ze een andere vrouw was!

Advertisement

Wat Christopher deed, was besluiten om een blonde kleur te gebruiken, een haarkleur die Linda praktisch niet meer had gezien sinds ze 20 was; de geweldige kapper heeft ook haar krullen verstevigd en verfraaide haar gezicht met een zeer delicate en elegante make-up: aan het einde van de lange sessie in de schoonheidssalon herkende Linda zichzelf niet eens!

Toen Linda zichzelf eindelijk voor het eerst in de spiegel zag na de "transformatie" -sessie, kon ze haar ogen niet geloven: "Ik lach, ik heb praktisch al jaren niet meer gelachen!"

Nu voelt de vrouw zich eindelijk jonger, meer uitgerust en met meer vastberadenheid om het leven onder ogen te zien! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt