Deze betoverende korte film over de vriendschap tussen een pitbull en een zwarte kat is ontroerend - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze betoverende korte film over de…
Je irriteren aan het gedrag van je partner is een teken van een goede relatie, hier leggen we uit waarom 18 artsen die zo sexy zijn dat als je hen in het ziekenhuis zou ontmoeten, je hartslag omhoog gaat

Deze betoverende korte film over de vriendschap tussen een pitbull en een zwarte kat is ontroerend

11 Maart 2019 • Door Janine
10.049
Advertisement

Het vooroordeel is dat afschuwelijke mechanisme waardoor we een mening over een persoon of een feit hebben, zelfs als we hem of haar niet kennen. Jammer genoeg leidt dit vaak tot het uitsluiten van mogelijkheden, zoals misschien een speciaal iemand kennen of een nieuw project proberen, alleen maar omdat we geconditioneerd zijn door een vooroordeel.

Dit is het thema - of liever een van de thema's - dat wordt behandeld in deze lieve geanimeerde korte film, die gaat over de vriendschap tussen een twijfelachtige zwarte kat en een verdrietige pitbull.


De 2D korte film is volledig met de hand gemaakt en dit geeft het nog meer charme. Het werd geregisseerd door Rosana Sullivan en geproduceerd door Kathryn Hendrickson voor SparkShorts, een project van Pixar dat ontstaan is om een kans te geven aan nieuw talent en nieuwe grenzen van verhalen te verkennen.

En we moeten zeggen dat deze film vele unieke aspecten heeft. Met veel liefde slaagt het erin problemen als vriendschap, het aangaan en het overwinnen van moeilijkheden onder ogen te zien, dit alles met hilarische fragmenten waarin de kat de typische bewegingen van zijn soort maakt.

Tot slot, het thema van de relatie tussen mens en dier: de pitbull uit de korte film is niet slecht, maar hij stond op het punt om er één te worden door de druk die zijn afschuwelijke baasje hem had opgelegd.

Advertisement

Rest ons nog je veel kijkplezier te wensen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt