Het geheim waarmee een empathische vrouw het kan winnen van een narcist - BekijkDezeVideo.nl
x
Het geheim waarmee een empathische vrouw…
Kinderen die laat naar bed gaan, lijden aan meer aandoeningen, dat zegt een psychiater Echt gelukkige stellen hebben de neiging minder te praten over hun relatie op sociale media

Het geheim waarmee een empathische vrouw het kan winnen van een narcist

01 Maart 2019 • Door Janine
15.537
Advertisement

Weinig mensen weten zo giftig te zijn als een narcist. Zo'n persoon te ontmoeten is een echte uitdaging, maar gelukkig is er een remedie voor vele kwaden. Het tegengif voor een narcist is ongetwijfeld een empathische vrouw, het soort sterke vrouw die zich het kaas niet van het brood laat eten, dat hem het hoofd kan bieden totdat ze hem volledig heeft ontmaskerd. Een empathische vrouw vecht, zonder zich het hoofd te breken.

IJdelheid, zelfgenoegzaamheid is slechts het topje van de ijsberg als het om echte narcisten gaat. Ze kunnen echt schadelijk zijn voor iedereen om hen heen, op een subtiele, verborgen manier vaak zonder dat de anderen zich daarvan bewust zijn.

Het zijn bekwame manipulators, ze gebruiken iedereen alleen voor hun eigen persoonlijke interesse, ze doen alleen iets als ze weten dat ze er meer voor terug kunnen krijgen. Ze hebben het vermogen om de waarheid te verdraaien door een eerlijk en net beeld van zichzelf te geven. Ze liegen, ze bedriegen, ze verwarren met hun charme, allemaal voor hun eigen voldoening.

Niet iedereen wordt echter het slachtoffer van hun macnoeuvres, sommigen weten hoe ze moeten worden ontcijferd, sommigen weten zelfs op grote afstand hun onwaarheid op te merken. Een beetje zoals de mangoest tegen de cobra, laten empathische vrouwen zich niet betoveren en begrijpen onmiddellijk wanneer iemand niet oprecht is. Hun kracht ligt in het weten om kordaat te reageren, alles doen wat mogelijk is, zodat deze mensen voor altijd uit hun leven verdwijnen. Deze vrouwen kunnen zichzelf en zelfs de mensen om hen heen helpen, ervoor zorgen dat niemand anders ooit in het web van een narcist valt.

De strategie van een empathische vrouw tegen zo'n persoon is heel eenvoudig en duidelijk; het is gebaseerd op het confronteren, hem laten begrijpen dat ze niet bang voor hem is. Een narcist houdt niet van aangezicht tot aangezicht, hij neigt ertoe te veinzen, het gedrag aan te nemen van een arm slachtoffer, op zoek naar de goedkeuring en verdediging van anderen.

De empathische vrouw weet echter precies hoe ze moet reageren en laat iedereen weten dat er achter de magie slechts een banaal prestige-spel zit. Winnen van een narcist is zeker geen gemakkelijke taak, maar een sterke vrouw zal er altijd in slagen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt