Een kind probeert bloemen te verkopen aan een toerist, maar zijn antwoord gaat de wereld over - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kind probeert bloemen te verkopen…
Een Thaise zakenman biedt een bruidsschat van $315.000 aan degene die met zijn dochter trouwt 19 lieve tekeningen die ons laten zien hoe het leven samen met een hond bestaat uit grote kleine vreugden

Een kind probeert bloemen te verkopen aan een toerist, maar zijn antwoord gaat de wereld over

14.084
Advertisement

Soms komt er een daad van goedheid wanneer je het het minst verwacht of "door wie" je het niet verwacht. Elke dag zijn we gewend om in kranten, op het internet of op het journaal te lezen en te zien dat er in de meeste gevallen nare dingen gebeuren. Maar soms wordt deze stroom van problemen en slechte gebeurtenissen onderbroken door iets dat een zucht van verlichting veroorzaakt, ons doet nadenken en ons een reden geeft om op de mensheid te vertrouwen. Hier is een klein voorbeeld.

Het betreffende verhaal vond plaats in Manilla, op de Filippijnen, en heeft als hoofdrolspelers een straatjongen en een passerende toerist. De dakloze kleine jongen probeerde bloemen aan de mensen te verkopen tot hij een man tegenkwam die hem met wat meer dan een paar centen zou betalen.

De man had gemerkt dat de jongen blootsvoets liep en dat zijn voeten vies en gehavend waren. Zonder al te veel na te denken, nodigde hij de jongen uit om hem naar een winkelcentrum in de buurt te volgen, en eenmaal binnen vroeg hij de jongen om een paar schoenen naar zijn smaak te kiezen.

Advertisement

De kleine bedelaar was aanvankelijk zeer verrast, maar hij liet het zich geen twee keer zeggen en wees naar een model dat in de aanbieding was, een paar comfortabele Nikes, om te kunnen hardlopen. Toen hij ze aan zijn voeten had, zei zijn blik meer dan duizend woorden.

Hij was ontroerd en blij met zijn nieuwe schoenen, zulke alledaagse voorwerpen die hij waarschijnlijk al lange tijd niet had gedragen. Het verhaal werd gedocumenteerd door Ahyan Yerro, hoofd van de winkel waar de onbekende toerist besloot om dit genereuze geschenk te doen en vervolgens op sociale netwerken plaatste.

De buitenlander bedankte het winkelpersoneel voor hun vriendelijkheid en hoffelijkheid, maar wilde geen interviews geven of hun identiteit bekendmaken. Maar hij stemde ermee in om gefotografeerd te worden met de jongen en met de winkelier die hen had geholpen bij het kiezen van zijn schoenen.

Advertisement

Na een bezoek aan de schoenenwinkel werden de twee gezien in een andere winkel om nieuwe kleding te kopen en in een restaurant om iets te eten. Voordat hij weg ging, kocht de toerist ook alle bloemen die de jongen moest verkopen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt