Ze is de oudste bodybuilder ter wereld: ze is 80 jaar, maar noem haar niet oma

door Janine

13 Maart 2019

Ze is de oudste bodybuilder ter wereld: ze is 80 jaar, maar noem haar niet oma
Advertisement

Vaak, te vaak zijn we op zoek gegaan naar een doel dat vervolgens met de tijd verwaterde tot het punt dat het er door onze dringende dagelijkse verplichtingen niet meer van kwam; en als we terugkijken, beseffen we met een beetje spijt dat we gefaald hebben in een belofte of uitdaging die we met onszelf hadden gemaakt, omdat we dachten dat het te laat was om het opnieuw te proberen.

Als je je ooit zo hebt gevoeld, zal waarschijnlijk het verhaal van Ernestine Shepherd je opnieuw doen nadenken over de mogelijkheid om je dromen te realiseren, ongeacht de leeftijd: ze deed het een halve eeuw later.

Advertisement

Happy Wednesday! We are half way through the week and half way through the month of February. Are you still moving and...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Mercoledì 10 febbraio 2016

Ernestine woont in Baltimore en is nu een van de grootste vrouwelijke bodybuilders, ook wat leeftijd betreft: ze is namelijk 80 jaar, maar blijft deelnemen aan wedstrijden en marathons, vooral dankzij haar geweldige fysieke vorm. Een gebeeldhouwd lichaam dat niet altijd zo is geweest.

Advertisement

Good morning! It has been a very busy last few days but I haven't forgotten about all of you. Have you been taking...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Venerdì 5 febbraio 2016

In feite besteedde Ernestine het grootste deel van haar leven niet veel aandacht aan sport, ze hield niet van lichamelijke activiteit. Het keerpunt in haar leven kwam veel later, toen, zoals velen nu zouden zeggen, zich overgevend, het te laat was: op 56-jarige leeftijd besluit Ernestine samen met haar zus om weer in vorm te komen. Dus namen de twee deel aan een aerobicsles en langzaamaan raakten ze meer en meer gepassioneerd, ook om deel te nemen aan sportwedstrijden.

Good morning everyone! This is the day the Lord has made and I am rejoicing and being glad in it! I just wanted you...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Mercoledì 6 gennaio 2016

In 2010 kwam Ernestine in het Guinnes World Records Book te staan, als de oudste vrouwelijke bodybuilder ter wereld. Zelfs vandaag zijn haar dagen heel strak geprogrammeerd: ze staat om 3 uur op, doet een meditatie sessie, gevolgd door joggen. Om 8 uur begint de training, die tot de avond duurt.

Good morning and happy Sunday! This is the day the Lord has made and we WILL rejoice and be glad in it! This morning, I...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Domenica 24 gennaio 2016

Uiteraard denkt Ernestine ook aan haar dieet: rijst, kipfilet, ontbijtgranen, eieren, kastanjes vormen haar dieet, die worden weggespoeld met een royale hoeveelheid water.

Hello everyone. I meant to post earlier today but I'm staying busy inside. We are still snowed in but I'm taking this...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Lunedì 25 gennaio 2016
Advertisement

Meet Ernestine and take a brisk walk with the 77 years young legend on Saturday morning (8/24/13) at 6:30 am. Get more...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Venerdì 16 agosto 2013

Ernestine verzekert dat iedereen op elke leeftijd voor zijn lichaam kan zorgen, en we moeten haar wel geloven. We durven te wedden dat sommigen van ons niet nog een jaar wachten met naar de sportschool te gaan?

Advertisement