Een journalist gaat naar een asiel om een verhaal te schrijven, maar een hond plaatst hem voor een moeilijke keuze - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een journalist gaat naar een asiel om…
Hij hoort geluiden op de veranda, wanneer hij buiten gaat kijken ziet hij een buitengewoon spektakel Van dakloze tot succesvolle manager: het verhaal van Drew, die vandaag werkt geeft aan mensen die op straat leven zoals hij ooit deed

Een journalist gaat naar een asiel om een verhaal te schrijven, maar een hond plaatst hem voor een moeilijke keuze

15.669
Advertisement

Een hond in huis halen, en in het algemeen in je leven, is een heel belangrijke beslissing die niet lichtvaardig genomen moet worden: het gevaar bestaat dat je je realiseert dat je niet geschikt bent om met een hond om te gaan, waardoor je het dier veel leed veroorzaakt.

Er zijn echter gevallen waarin de honden zelf hun baasjes kiezen: het verhaal van deze journalist, die naar een asiel gestuurd werd om een verhaal te schrijven, is daarvan het bewijs.

Een journalist was naar een asiel in zijn stad gestuurd om nuttige informatie te verzamelen voor het maken van een verhaal. De man wist wat hij moest doen zodra hij daar aankwam, maar het leven gaf hem een volkomen onverwachte verrassing: hij had niet verwacht dat hij met een hond weer naar huis zou gaan!

Covering a story at an animal shelter, a journalist was grabbed by this dog and wouldn't let go. The journalist eventually adopted her!

Pubblicato da Love For Animals su Giovedì 17 gennaio 2019

Tijdens het interviewen van de vrijwilligers en het maken van enkele foto's, kwam een hond hem tegemoet op zoek naar wat knuffels: een paar minuten later waren de twee al onafscheidelijk. De hond liet in elk geval geen tekenen zien dat hij de man wilde laten gaan! Hij klampte zich aan zijn been vast en vroeg om aandacht.

Hij stal het hart van de journalist en uiteindelijk nam hij de hond mee naar huis.

Wie zou niet hetzelfde hebben gedaan tegenover zo'n scène! In veel gevallen zijn het de dieren die in een oogopslag bepalen wie hun baasje zal zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt