Een vrouw bedankt de nieuwe vriendin van haar ex met lieve woorden omdat ze haar dochter altijd heeft behandeld alsof het haar kind was

Janine

30 Maart 2019

Een vrouw bedankt de nieuwe vriendin van haar ex met lieve woorden omdat ze haar dochter altijd heeft behandeld alsof het haar kind was
Advertisement

Wanneer een huwelijk eindigt en men gaat gescheiden, lijken de ruzies een constante waaruit men niet kan ontsnappen. Meestal verlaten we elkaar na het bereiken van de limiet, omdat de aanwezigheid van de ex-man of ex-vrouw voor irritatie zorgt. Als er dan kinderen zijn, worden ze vaak een wapen dat ouders gebruiken om elkaar pijn te doen, met als gevolg het verergeren van een toch al moeilijke situatie. Tot slot, om het allemaal nog complexer te maken, zijn er de nieuwe partners, die jaloezie en wrok kunnen veroorzaken.

We hebben gezegd dat dit meestal is wat er gebeurt... maar niet altijd. Gelukkig zijn er families waarin het er totaal anders aan toe gaat en waarin zelfs na de scheiding respect heerst. En de familie Loving-Henry is er een van.

Advertisement
Een vrouw bedankt de nieuwe vriendin van haar ex met lieve woorden omdat ze haar dochter altijd heeft behandeld alsof het haar kind was - 1

Audrey Loving en Corey Henry leerden elkaar heel jong kennen, toen ze 18 jaar oud waren. Ze begonnen te daten, ze verloofden zich en al snel werd zij zwanger. Een prachtig meisje genaamd Riley kwam ter wereld en is nu 4 jaar oud.

Helaas was de fysieke en karakteriele afstand tussen de twee destructief voor de relatie en besloten ze uit elkaar te gaan. Mamma Audrey kreeg de volledige voogdij over het kind, maar haar vader bleef zoveel mogelijk aanwezig, vooral in het weekend.

In de loop van de tijd begon Pappa Corey met een andere vrouw af te spreken en na verloop van tijd werd de relatie serieus. Op dat moment kreeg de ex-partner te horen dat er een nieuwe vrouw in de familie was, maar besloot ze niet te reageren zoals velen zouden verwachten. Ze is zelf opgegroeid in een uitgebreid gezin en weet hoe belangrijk het is om de mentale rust van de kinderen te behouden, zonder hen te betrekken bij de conflicten van volwassenen.

Advertisement
Een vrouw bedankt de nieuwe vriendin van haar ex met lieve woorden omdat ze haar dochter altijd heeft behandeld alsof het haar kind was - 2

Audrey moedigde Riley onmiddellijk aan om de nieuwe vriendin te accepteren, zonder haar als een indringer te beschouwen. Het kleine meisje, gerustgesteld door de welwillende houding van haar moeder, kreeg een goede band met de nieuwe partner van haar vader. Audrey wilde daarom haar ervaring kenbaar maken, in de hoop dat ze een voorbeeld voor anderen zou zijn. Ze publiceerde een foto met een verhelderend bijschrift:

Dit is mijn dochter met haar vaders partner. Zijn ze niet lief? Ik ben haar erg dankbaar, want elke keer dat mijn dochter naar haar vader gaat, geeft zij haar te eten, knuffelt ze haar, koopt ze kadootjes voor haar, in de praktijk zorgt ze voor haar alsof ze haar eigen kind was. Waarom zijn er zo veel vrouwen die op een kleinzielige manier tegen andere vrouwen in gaan? Het is niet gemakkelijk om moeder te zijn voor een kind dat niet van jou is, dus als zoiets jou overkomt, hou haar dan stevig vast! Omdat als je iemand zoals zij verwijdert, zou er een van die kwaadaardige en boosaardige vrouwen kunnen komen. Ze bestaan! Ik zie ze elke dag... Een kind kan gemakkelijk twee moeders hebben, omdat naar mijn mening, hoe meer liefde het krijgt, hoe beter. Ik zal deze vrouw nooit als een vreemde laten voelen, ik ben haar juist erg dankbaar. Gescheiden vriendinnen, we moeten groeien en ons richten op wat het beste is voor onze kinderen. Heb meer lief en haat minder!

Onnodig te zeggen dat Audrey's woorden enorm succesvol waren, met honderden getuigenissen van mensen die hetzelfde mee hebben gemaakt. We hopen dat haar ervaring steeds meer ouders zal inspireren om nutteloze haat te vermijden, het verleden achter zich te laten en zich te concentreren op hun eigen rol, en te kiezen wat het beste is voor hun kinderen. Complimenten aan Audrey en haar prachtige uigebreide familie!

Advertisement