De kostbare steen die je het meest aantrekt, kan enkele van je meest verborgen verlangens onthullen

Janine image
door Janine

18 April 2019

De kostbare steen die je het meest aantrekt, kan enkele van je meest verborgen verlangens onthullen
Advertisement

De charme van kostbare stenen heeft altijd zijn kracht uitgeoefend op de fantasieën van de mens; met verbazingwekkende vormen en kleuren, hebben deze unieke natuurlijke kristallen vaak ook ongelooflijke helende krachten dankzij de energie die ze vrijgeven.

Probeer te kiezen uit de volgende edelstenen, zonder al te veel na te denken, en je zult ontdekken dat elke steen je onverwacht je meest intieme en verborgen verlangens zal onthullen.

Advertisement

Jaspis

Jaspis

Doronenko/wikimedia

Dit rode kristal, ook bekend als aardsteen, biedt veiligheid en rust, stabiliseert energie en maakt je rustiger en sereen. Als je deze steen hebt gekozen, moet je misschien je mentaliteit veranderen in een positievere en geconcentreerde mentaliteit om een beter evenwicht te bereiken op romantisch en gezinsniveau.

Advertisement

Howliet

Howliet

Ra'ike/wikimedia

Mensen die deze steen kiezen, willen hun lichaam, geest en hart in balans brengen. Deze steen verlicht onze perspectieven en mogelijkheden. Bovendien is de Howliet een steen die kalmeert en voor vriendelijkheid, innerlijke rust en een positieve houding in de mensen om je heen zorgt.

In feite wordt gezegd dat het ook goed is voor diegenen die proberen te herstellen van ongewenste emotionele gehechtheden

Obsidiaan

Obsidiaan

Bordercolliez/wikimedia

Dit juweel heeft een krachtige energie die negatieve dingen zoals stress, angst, spanning, woede en angst kan elimineren. Het is heel goed in het beheren van giftige relaties en het genezen van lichaam en geest. Een zeer kostbaar kristal voor de fasen van emotionele ontgifting van ons leven.

Amber

Amber

Pxhere

Er wordt gezegd dat deze steen is belast met de energie van de zon, daarom vertegenwoordigt het welzijn en vreugde. Deze steen biedt een gevoel van veiligheid en warmte als geen ander. Absoluut de meest warme edelsteen die je had kunnen kiezen!

Malachiet

Malachiet

Kelly Martin/wikimedia

Malachiet is in staat interne energieën te verplaatsen en een krachtig gevoel van intuïtie te ontwikkelen om aan gevaren en risico's te ontsnappen. Deze steen geeft een gevoel van bescherming en veiligheid.

Als je voor deze steen kiest, heb je een kalmere geest in moeilijke situaties nodig.

Advertisement

Amethist

Amethist

Gemstones/wikimedia

En tot slot, de steen die ons helpt te verbeteren, dus als je verslavingen of schadelijke gewoonten moet overwinnen, zal deze steen je de weg wijzen. Er wordt gezegd dat de amethist perfect is voor diegenen die een spirituele groei zoeken.

Heb je je favoriete steen gekozen? Welke waarheid over jouw persoonlijkheid hebben ze onthuld?

Advertisement