Deze vrouw is de halve wereld overgegaan om de hond te vinden die haar leven heeft gered

Janine image
door Janine

28 Maart 2019

Deze vrouw is de halve wereld overgegaan om de hond te vinden die haar leven heeft gered
Advertisement

De diepe band die kan worden gelegd tussen een mens en een dier is iets buitengewoons. De wereld zit vol met verhalen die getuigen hoe viervoeterige vrienden weten hoe ze het verschil maken naast mensen. Ze zijn in staat om daden van pure moed uit te voeren of gewoon om het leven vollediger te maken door elke dag hun onvoorwaardelijke liefde te geven. Het verhaal in kwestie is dat van een vrouw en de hond die haar leven heeft gered.

Advertisement
Deze vrouw is de halve wereld overgegaan om de hond te vinden die haar leven heeft gered - 1

Het gebeurde allemaal in juli 2015, toen de toen 25-jarige Georgia Bradley, woonachtig in Engeland, op vakantie was op Kreta, Griekenland. Het meisje liep alleen op strand toen plotseling twee mannen haar naderden en probeerden haar te verkrachten. Totdat plotseling, uit het niets, een zwerfhond opdook die de situatie opmerkte en Georgia probeerde te helpen door tegen de aanvallers te blaffen en te grommen.

Advertisement
Deze vrouw is de halve wereld overgegaan om de hond te vinden die haar leven heeft gered - 2

Het beest maakte zo'n kabaal om de boosdoeners weg te jagen, dat ze al snel vertrokken. Nadat ze aan het gevaar was ontsnapt, besloot de vrouw de hond mee te nemen, en haar Pepper te noemen. Toen ze het hotel bereikte waar ze verbleef, vertelde ze haar vrienden met wie ze het appartement had gedeeld wat er was gebeurd.

Deze vrouw is de halve wereld overgegaan om de hond te vinden die haar leven heeft gered - 3

Een werd onmiddellijk een sterke band gelegd tussen het meisje en Pepper, alsof de twee elkaar al langer kenden. Toen het tijd was om naar het Verenigd Koninkrijk te vertrekken, werd Georgia gedwongen de hond achter te laten. Een hartverscheurend afscheid voor beiden, zozeer zelfs dat het dier lang bleef staren naar de auto waarmee de groep wegreed.

Deze vrouw is de halve wereld overgegaan om de hond te vinden die haar leven heeft gered - 4

Toen Georgia thuiskwam, bleef ze aan Pepper denken, dus twee weken later nam ze weer een vliegtuig om terug te keren naar Kreta en haar nieuwe beste vriendin mee te nemen. Het meisje was zich ervan bewust hoe gek het idee was, omdat er maar weinig mogelijkheden waren om het dier weer op dezelfde plek terug te vinden.

Deze vrouw is de halve wereld overgegaan om de hond te vinden die haar leven heeft gered - 5

De hele onderneming duurde ongeveer vijf weken en kostte duizenden ponden, maar na veel zoeken slaagden Georgia en Pepper er eindelijk in elkaar weer te omhelzen, dit keer om elkaar nooit meer te laten gaan. Het verhaal heeft een dubbele gelukkige afloop, want voordat het kleine hondje in het land aankwam, moest het volgens de hygiënische normen in quarantaine worden achtergelaten. Na deze dagen deelden de dierenartsen Georgia mee dat Pepper zwanger was, en baarde ze zes prachtige puppy's in volledige gezondheid.

Advertisement