Het leven weet altijd wat te doen, je moet gewoon leren om haar te vertrouwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het leven weet altijd wat te doen, je…
Daarom is verliefd worden op een Maagd een groot geluk... Geef je met vertrouwen aan haar over! Ze verliezen hun 1-jarige dochter, maar besluiten haar organen te doneren: het ziekenhuis eert deze keuze met een emotioneel gebaar

Het leven weet altijd wat te doen, je moet gewoon leren om haar te vertrouwen

687
Advertisement

Het moeten doen, zeggen of zijn wat anderen verwachten is de snelste weg naar niet gelukkig zijn. Individuen worden achtervolgd door hun verleden, ervan overtuigd dat wat geweest is hen voor altijd definieert, en ze zijn geobsedeerd door de toekomst, gedesoriënteerd tussen alle mogelijke scenario's.

Om de reis op een meer serene manier voort te zetten, is het alleen noodzakelijk om het leven te vertrouwen, omdat het precies weet wat te doen en waar het naartoe gaat. Hier lees je hoe je kunt leren om het te volgen.

Met de stroom mee leren gaan.

Dit concept betekent niet alleen dat je jezelf moet laat meeslepen door de stroom, maar begrijpen dat iemands hele bestaan een dynamische entiteit is die nooit ophoudt. Als onderdeel daarvan moeten we de stroom ondersteunen zonder deze te contrasteren, omdat alleen op deze manier een immense energie kan worden uitgebuit.

Leef je leeftijd volop.

Heb geen nostalgie naar jeugd of angst voor ouderdom, het perfecte seizoen is degene die je in het heden leeft. We moeten waarderen en liefhebben wat we zijn, met optimisme kijken naar de doelen die nog moeten worden bereikt. Een paar rimpels meer veranderen niets omdat de ware innerlijke schoonheid nooit uitbloeit. Het lichaam verandert en we moeten het met sereniteit accepteren, alles doen wat mogelijk is om gezondheid en welzijn te behouden, maar zonder depressief te worden omdat we de tijd niet kunnen stoppen. Goede dingen blijven gebeuren tot het einde en de jaren beroven ons niet van wat we zijn.

Koester de ervaring.

Routine is gevaarlijk omdat het enthousiasme en vitaliteit dooft en ons ook toestaat een vicieuze cirkel in te gaan waarin we niet langer in staat zijn om van onze eigen ervaring te leren, en de fouten blijven herhalen. Wat er is gebeurd, mag niet de toekomst bepalen, maar dient als een les en een springplank voor nieuwe uitdagingen en doelen.

Vertrouw op jezelf.

De persoonlijke groei van elk persoon gaat altijd en in elk geval door eigenwaarde, door geloof in iemands reis en in de overtuiging dat goede dingen op elk moment kunnen gebeuren. Dit betekent niet dat we passief moeten wachten tot het geluk op de deur klopt en om gebeurtenissen te laten plaatsvinden, maar om zelf veranderingen aan te brengen, dag na dag. Jezelf omarmen, troosten en aandacht geven is minstens zo belangrijk als het verwijderen van negatieve aanwezigheden, degenen die de hoop ondermijnen en die niet weten hoe ze de juiste ondersteuning moeten geven. Ondanks de moeilijkheden en obstakels is er nog steeds een licht aan het einde van de tunnel.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt