De grootste liefde van je leven zou na de grootste fout van je leven kunnen komen

Janine

30 Maart 2019

De grootste liefde van je leven zou na de grootste fout van je leven kunnen komen
Advertisement

Een relatie die eindigt voelt een beetje als een nederlaag, of eigenlijk is het precies hetzelfde. We investeren veel, alles, misschien zelfs te veel in een relatie en dan eindigen we met niets, teleurgesteld en gedesoriënteerd. We twijfelen aan onszelf, stellen onszelf duizend vragen, zonder antwoorden te vinden. Als jij ook een periode doormaakt met de pijn van een gebroken hart, lees dan verder, deze woorden zijn voor jou.

via goodmenproject.com

Advertisement
Luis Galvez/Unsplash

Luis Galvez/Unsplash

Of je het nu gelooft of niet, alles gebeurt met een reden, dus ook het lijden dat je nu ervaart zal op een dag nuttig voor je geweest zijn. Je denkt er nu aan terug toen je verliefd op hem werd, toen je dacht dat je de man van je leven had gevonden, toen je je een toekomst samen voorstelde.

Voor hem heb je het meest intieme en diepzinnige deel van jezelf blootgelegd, aan hem heb je de sleutel van je ziel toevertrouwd en je geheimen en al je dromen onthuld. Je hebt tijd en energie geïnvesteerd, je hebt soms al het andere verwaarloosd, in de hoop dat je de liefde zou terugkrijgen die je hem gaf. Vanaf het begin voelde je dat jij degene was die het meeste aan deze relatie besteedde, maar desondanks bleef je erin geloven, omdat je dacht dat jouw warmte hem zou helpen smelten en zijn gevoelens zou laten gaan.

Advertisement
Unsplash

Unsplash

Helaas bleek de realiteit heel anders te zijn. Het was niet de prins op het witte paard waar je lang op had gewacht, verre van dat, hij zag je als vanzelfsprekend, hij verspilde of negeerde alles wat je hem gaf, en uiteindelijk heeft hij het nooit verdiend. Hij heeft je nooit genoeg tijd en ruimte gegeven, maar je was verliefd en je realiseerde het je pas te laat. Nu voel je je eenzaam, in de steek gelaten en verloren, maar dit is niet het einde, het is het einde van het begin.

Ook al bevind je jezelf op een koude en donkere plek, er schijnt al een licht aan het eind van de tunnel, een warm en geruststellend vuur wacht op je aan het einde van het pad. De grootste liefde van je leven komt na wat je denkt dat je grootste fout is. Binnenkort zul je iemand vinden die je zal waarderen zoals je verdient en je zult begrijpen waarom het met niemand anders werkte, alleen omdat je voor hem bestemd was. Dus geef nu niet op, alles gebeurt met een reden, en in zijn armen zul je merken dat alles uiteindelijk zinvol is.

Advertisement