Deze oma brengt voedsel naar de daklozen op ijskoude winternachten en heeft de hele wereld ontroerd

Janine image
door Janine

09 April 2019

Deze oma brengt voedsel naar de daklozen op ijskoude winternachten en heeft de hele wereld ontroerd
Advertisement

Er zijn mensen die elke dag proberen om van hun kleine hoekje op de wereld een betere plek te maken. Er zijn verhalen die het hart verwarmen, hoop geven en iedereen eraan herinneren dat er maar heel weinig nodig is om de levens van de minder bedeelden wat gemakkelijker te maken. Vandaag vertellen we het verhaal van Diana, een lieve Engelse vrouw van 72 die elke avond naar buiten gaat, zelfs op de koudste avonden, om voedsel te brengen aan de daklozen van de buurt.

Advertisement
Deze oma brengt voedsel naar de daklozen op ijskoude winternachten en heeft de hele wereld ontroerd - 1

De oudere vrouw is vrijwilligster in de St. Swithuns Church in het district Kennington in Zuid-Londen, zeer actief in haar gemeenschap. Hoewel ze niet zo jong meer is, heeft ze nog net zoveel energie en een groot hart, dus als het donker wordt, doet ze een dikke jas aan en gaat ze rond om de behoeftigen in het gebied te helpen. Ze loopt rond met een kar, deelt warme soep uit en maakt een praatje met degenen die op straat leven.

Wat voor haar een eenvoudige routine is, is viral gegaan dankzij Charlie Franks, een voorbijganger die haar filmde en de video op internet plaatste. Het verhaal heeft genoeg gehoor gegeven om de oren van de Daily Mail, een Britse krant gevestigd in hetzelfde district, te bereiken. De krant stuurde een verslaggever om informatie te verzamelen en interviewde haar dochter, Katy Elizabeth.

Het portret dat eruit kwam is dat van een goed mens die altijd haar uiterste best heeft gedaan voor mensen in nood en dat ook in de toekomst blijft doen. Dankzij het artikel gepubliceerd door de Daily Mail en de beelden verspreid via sociale media, kreeg de oma de bijnaam Angel of Kennington, die troost blijft brengen zonder te weten dat ze beroemd is geworden.

Advertisement