De oma liet de naam van haar kleinzoon veranderen, terwijl haar schoondochter in het ziekenhuis lag na een keizersnede - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De oma liet de naam van haar kleinzoon…
Hoe vaak moeten lakens en handdoeken gewassen worden? De wetenschap geeft antwoordt Rugpijn kan worden verzacht door op de voeten te werken: hier zijn 5 oefeningen die je in slechts 15 minuten doet

De oma liet de naam van haar kleinzoon veranderen, terwijl haar schoondochter in het ziekenhuis lag na een keizersnede

25.277
Advertisement

In de wereld zijn er soorten die gemaakt zijn om natuurlijke tegenstanders te zijn zoals de hond en de kat, de cobra en de mangoest, de schoondochter en de schoonmoeder. Maar alle gekheid op een stokje, het is waar dat de relatie tussen deze laatste twee altijd een van de moeilijkste en meest tegenstrijdige is geweest, door de een of de ander, of allebei. Het verhaal dat we je gaan vertellen, is het bewijs van hoe moeilijk het is voor twee vrouwen om goed met elkaar om te gaan, en van een gelukkige gebeurtenis een tweedracht maken.

Het gebeurde in de Verenigde Staten waar een vrouw, twee maanden na de geboorte van haar eerste kind, ontdekte dat haar schoonmoeder de naam van haar baby had veranderd zonder het haar te vertellen. Het gebeurde allemaal terwijl ze nog in het ziekenhuis lag om te herstellen van een keizersnede. De oorspronkelijk omstreden naam zou "Finley" zijn die vervolgens werd veranderd in "Finlay".

De auteur van deze wandaad was de echtgenoot van de nieuwe moeder, die door zijn moeder werd gemanipuleerd die hem ervan overtuigde om de tweede naam van zijn zoon te corrigeren omdat het te "vrouwelijk" klonk. Alles kwam aan het licht toen de "geliefde" schoonmoeder een kerstcadeau naar haar kleinzoon stuurde met een kaartje gericht aan "Finlay". In eerste instantie werd gedacht dat het een spelfout was, maar toen begon ze iets te vermoeden.

De vrouw probeerde haar partner ook om uitleg te vragen, maar gezien de verwarde en slechte reactie, gaf ze er de voorkeur aan het zelf te controleren. Het controleren van de geboorteakte bevestigde helaas wat ze vreesde, namelijk dat de naam op de verkeerde manier was geregistreerd. Het kadootje was daarom eigenlijk een beetje een sneer naar de schoondochter, alsof ze de kleine overwinning wilde onderstrepen die ze had verkregen om de naam van haar kleinzoon tegen haar wil te veranderen.

foto: pixabay

Het verhaal werd rechtstreeks verteld door het slachtoffer van het incident die haar teleurstelling en frustratie liet zien, niet alleen vanwege het invasieve gedrag van haar schoonmoeder, maar ook vanwege het gebrek aan karakter van haar man. Voor buitenstaanders lijkt het misschien "een storm in een glas water", omdat het een "a" in plaats van een "e" is, maar de Amerikaanse moeder heeft er een principekwestie van gemaakt. Voor haar was het zowel een onaangename bemoeienis als een plan met voorbedachte rade.

Hoe zou jij reageren in een vergelijkbare situatie?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt