Volgens de traditie zijn dit de tekenen die je vertellen dat een beschermengel je van boven beschermt

Janine image
door Janine

06 April 2019

Volgens de traditie zijn dit de tekenen die je vertellen dat een beschermengel je van boven beschermt
Advertisement

Bij veel gebeurtenissen in ons leven hebben we het duidelijke gevoel dat we op de een of andere manier beschermd zijn door een entiteit die superieur is aan ons, wat ons heeft behoed voor moeilijke, soms zelfs gevaarlijke situaties. We hebben de neiging deze entiteiten te identificeren met de engelen van de christelijke traditie. Volgens het geloof, geeft God aan eenieder van ons een beschermengel die waakt over onze levens en ons wegleidt van de negatieve entiteiten of krachten.

Dit zijn de signalen die ons in het dagelijks leven duidelijk maken dat we beschermd zijn door onze beschermengel!

Advertisement
Alexas_Fotos/Pixabay

Alexas_Fotos/Pixabay

Rillingen of plotselinge warmte

Soms, in onverwachte contexten, ervaren we een aangenaam gevoel van kou of warmte zonder een precieze reden; het zou het teken kunnen zijn dat onze beschermengel dicht bij ons staat en ons misschien vertelt dat we iemands omhelzing nodig hebben, of bescherming tegen een situatie die we niet leuk vinden.

Aangename en ongewone geuren

Als het ooit is gebeurd dat we in een situatie van schijnbare rust leven en plotseling een sterke geur of een aangename geur ruiken zonder de oorsprong te kennen of die ons vertrouwd is, dan zou het een teken kunnen zijn dat onze beschermengel dicht bij ons is en ons signalen stuurt om ons te laten begrijpen dat hij klaar is om ons te beschermen.

Advertisement
Max Pixel

Max Pixel

Neerdwarrelende veren

Zelfs als het zien ervan vaak niets hoeft te betekenen voor ons, kunnen ze op ongebruikelijke plaatsen (thuis, op de weg, op het werk) een diepere betekenis hebben: het is het onmiskenbare teken dat onze beschermer van boven de wacht houdt over ons en ons beschermt met zijn grote vleugels!

Vormen in de wolken

Iedereen heeft weleens ongewone of vertrouwde vormen in de wolken gezien en hoewel velen er licht en ironisch over doen, zijn ze vaak het teken dat onze beschermengel berichten stuurt via gezichten en voorwerpen die we kennen in de vluchtige vormen van de wolken.

Brett_Hondow/Pixabay

Brett_Hondow/Pixabay

Regenbogen

Natuurwonderen die na een regenachtige dag met al hun kleuren "bloeien", kunnen regenbogen ook een teken zijn dat, als je voor een bijzonder moeilijke periode staat, onze beschermer dicht bij ons staat en ons vertelt dat alles goed zal komen, vooral als deze kleurrijke regenbogen aan ons verschijnen waar ze niet zouden moeten zijn!

Cijfers en munten

Is er een bepaald getal dat je achtervolgt in het leven en in dromen? Komt dit getal ook vaak voor in de munten of bankbiljetten die je gebruikt? Het zou een signaal kunnen zijn dat je beschermengel je signalen van hoop en positiviteit stuurt!

Ongebruikelijke kleuren en lichten

Velen geloven dat de aanwezigheid van verblindende lichten of zeer sterke kleuren die we toevallig in het dagelijks leven en op een onverwachte manier tegenkomen, tekenen zijn die onze beschermers van bovenaf ons sturen om ons van hun aanwezigheid te overtuigen.

Heb je ooit het duidelijke gevoel gehad dat je je beschermd voelde door een entiteit die hoger was dan iedereen, maar die je niet kon uitleggen? Vertel ons over je ervaringen!

 

Advertisement