6 dingen waar je spijt van krijgt na het verliezen van een sterke vrouw met een zacht hart

Janine image
door Janine

27 April 2019

6 dingen waar je spijt van krijgt na het verliezen van een sterke vrouw met een zacht hart
Advertisement

In een mensenleven kun je vaak verliefd worden, maar zelden hou je echt van iemand. Wanneer dit gebeurt, betekent dit dat je het geluk hebt gehad om een speciale vrouw te ontmoeten, die een grote kracht heeft en niet bang is om zichzelf volledig te tonen door haar gevoelens te uiten. Zo’n prachtig wezen overkomt zelden en helaas herken je haar pas nadat je haar kwijt bent. Dit is waar je spijt van hebt wanneer het te laat is:

via Match

Advertisement
6 dingen waar je spijt van krijgt na het verliezen van een sterke vrouw met een zacht hart - 1
  • Ze was je beste vriendin. Je bent niet alleen je partner, je geliefde verloren, maar ook een vertrouweling, een levenspartner die je kende als geen ander, die wist hoe ze je moest laten lachen en je compleet deed voelen.
  • Ze zou je nooit verraden. Je hebt een loyaal persoon, een eerlijke en trouwe vrouw laten gaan, wat steeds zeldzamere kwaliteiten zijn.
  • Ze hield van je zoals je was. Ze gaf niets om je fouten, ze zocht niet naar perfectie, maar naar iemand om van te houden die haar gevoelens beantwoordde. De genegenheid die ze je gaf was oprecht en onvoorwaardelijk, maar je liet het wegglippen.
  • Ze zou je nooit pijn doen. Een van haar mooiste kwaliteiten was respect voor anderen. Ze zou nooit iets hebben gezegd of gedaan dat je pijn kon doen omdat ze te veel van je hield. Helaas wist je het niet te waarderen.
  • Ze wist altijd hoe ze je moest aanmoedigen. In elke uitdaging of project was ze in staat om je vastberadenheid en je enthousiasme naar buiten te brengen. Nu is er niemand om je te motiveren en je te vertellen dat je zult slagen.
  • Ze zou je nooit verlaten. Zelfs de meest waardevolle mensen verdwijnen soms in moeilijke momenten, maar zij zou naast je zijn gebleven om je te ondersteunen en onvoorwaardelijk van je te houden.
Advertisement
pxhere

pxhere

We fantaseren te vaak over de vrouw van onze dromen, zonder ons te realiseren dat ze al aan onze zijde stond. Het lijkt bijna een universele wet te zijn om je je te realiseren dat je een schat bezat pas nadat je het kwijt bent. Denken dat er altijd iets beters om de hoek is, is slechts een illusie, een gevaarlijke houding die eeuwige onvrede veroordeelt. Wanneer de grootste liefde is verdwenen, word je gedwongen om vaarwel te zeggen tegen een volledig en gelukkig bestaan. Genieten van de schoonheid van eenvoudige dingen is niet tevreden zijn met middelmatigheid, maar weten hoe je een ware zegen kunt herkennen.

Advertisement