Het advies van de Dalai Lama om jaloezie en negatieve energieën af te weren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het advies van de Dalai Lama om jaloezie…
Het wordt je niet aangerekend om giftige mensen uit je leven te verwijderen Australië heeft de verspreiding van plastic in rivieren geblokkeerd: dit zijn de voordelen van het nieuwe systeem dat we allemaal zouden moeten volgen

Het advies van de Dalai Lama om jaloezie en negatieve energieën af te weren

Door Janine
5.755
Advertisement

Elk persoon bestaat uit energieën die voortdurend hun balans zoeken. Wat er om je heen gebeurt en de omgang met anderen beïnvloedt, genereert welbevinden of veroorzaakt schade. Er zijn individuen die licht en vreugde uitstralen en anderen die dragers zijn van negativiteit die schadelijke vibraties uitstoten. Een van de meest verraderlijke en moeilijk te identificeren is jaloezie. Hier zijn enkele suggesties voor het krijgen van een meer sereen leven rechtstreeks van zijne heiligheid de Dalai Lama.

Kies altijd de weg van vrede. In de omgang met mensen is het onvermijdelijk dat er conflicten en misverstanden zullen ontstaan. In plaats van het pad van confrontatie te volgen, zowel fysiek als verbaal, is het beter om het pad van de dialoog, van begrip te proberen. Een extra vriend is een vijand minder, dit levert balans en welzijn op.

Accepteer dingen met vertrouwen. Het is goed om te proberen je doelen te bereiken, maar voel je niet verslagen als je ze niet bereikt. Als het waar is dat dingen met een reden gebeuren, is ditzelfde ook waar als het niet gebeurt.

foto: maxpixel

De krachtigste stem is stilte. Antwoorden en reageren op een jaloers persoon voedt alleen de discussie en het ongemak. Om de negatieve stroom te blokkeren, haal je gewoon adem en zeg je niets.

Positieve gedachte, een vredig hart. De geest is het lichaam en omgekeerd, externe situaties mogen de innerlijke vreugde niet verduisteren. Het beste medicijn voor de ziel is om te voorkomen dat kwaad van buitenaf emotioneel geluk verduistert.

Advertisement
foto: maxpixel

Verwijder giftige mensen. Sommige individuen hebben het vermogen om de energieën van anderen op te zuigen of hebben de neiging om voortdurend te klagen over hun problemen, hebben vooroordelen en zorgen voor mentale last. Voor je eigen welzijn moet je voorkomen dat je deze mensen ruimte geeft door de nodige afstand te nemen.

Vermijd het toegeven aan woede. De jaloerse en verraderlijke houding veroorzaakt ongemak en genereert verstoring. Wees nooit ongerust door deze mensen de voldoening te geven dat je je controle verliest. Woede ondermijnt de gezondheid.

foto: pexels

Het is niet eenvoudig om deze tips in de praktijk te brengen, maar het kan echt de kwaliteit van het dagelijks leven tot de moeilijkste momenten verbeteren.

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt