Citroenolie: zo maak je dit product met zijn talloze voordelen in slechts enkele minuten klaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Citroenolie: zo maak je dit product…
Deze kunstenares transformeert de medische helmen van kinderen in magische en leuke voorwerpen: hun glimlach verwarmt je hart De afwas op deze manier doen helpt concentratie en verwijdert angst en stress: een recent onderzoek bevestigt dit

Citroenolie: zo maak je dit product met zijn talloze voordelen in slechts enkele minuten klaar

Door Janine
2.719
Advertisement

Onder de meest effectieve en gebruikte natuurlijke remedies, heeft citroenolie een zeer lange reeks voordelen en eigenschappen voor ons lichaam die je nooit had verwacht. Gebruikt als een schoonheidsproduct, op cosmetisch gebied maar ook als een ideale ondersteuning voor sommige soorten voedsel, is citroenolie ook en vooral een zeer eenvoudig product om thuis te bereiden, met weinig ingrediënten en in slechts een paar minuten.

Dit is alles wat je moet weten over deze olie met zijn talloze weldadige krachten.

NB: het advies dat we je geven, kan NOOIT de mening van een arts of de farmacologische behandelingen die een arts je kan voorschrijven voor een specifieke pathologie, vervangen.

Rijk aan gunstige eigenschappen voor ons lichaam, kan citroenolie worden gebruikt om:

  • wratten te verwijderen
  • ontsteking van het tandvlees en de mond te behandelen
  • maagzuur elimineren
  • hoest en keelpijn te kalmeren
  • oorontsteking te behandelen
  • bestrijding van bloedarmoede, vermoeidheid en griepsymptomen
  • haaruitval te stoppen
  • huidacne te genezen
  • de bloedcirculatie te stimuleren

Om het thuis klaar te maken, is wat olijfolie en citroenschillen voldoende. Dit zijn de eenvoudige stappen om te volgen:

Schil een halve citroen en kook het een paar minuten, filter het dan. Zorg ervoor dat je de gekookte schil niet weggooit; de infusie die eruit komt is reinigend, verbrandt vet, helpt de spijsvertering en werkt ook stoppend!

Advertisement

Doe de citroenschillen in een glazen pot met wat olijfolie en zet het dan au-bain-marie in een pan met water. Verwarm gedurende een uur op laag vuur, nooit hoog.

Laat het ongeveer drie dagen staan en gebruik het dan als een cosmetisch product en als een uitstekend ingrediënt rijk aan verrassende eigenschappen voor ons lichaam. Immens veelzijdig, kan citroenolie ook worden gebruikt als een smakelijke dressing voor onze zomerse salades!

Na het volgen van de stappen om het thuis te maken, kunnen we ook niet langer zonder de buitengewone voordelen van citroenolie. Makkelijk, toch?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt