Peterselie zeep is de perfecte oplossing voor vlekken op je gezicht - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Peterselie zeep is de perfecte oplossing…
Jongere broers en zussen zijn aardiger, leuker en ontspannender: een studie bevestigt dit Wil je langer leven en met minder problemen? Hier zijn de extravagante suggesties van een aantal honderdplussers

Peterselie zeep is de perfecte oplossing voor vlekken op je gezicht

Door Janine
2.041
Advertisement

Vlekken op de huid zijn een veel voorkomende aandoening bij alle mensen, en het zijn fenomenen die niet noodzakelijkerwijs gerelateerd zijn aan de leeftijd. Ze worden bepaald door variaties in de productie van melanine, blootstelling aan de zon of hormonale onevenwichtigheden. Hoewel ze niet noodzakelijkerwijs te maken hebben met een gezondheidsprobleem, vertegenwoordigen ze wel een esthetisch ongemak, maar er zijn natuurlijke remedies die effectief blijken te zijn, één daarvan is peterselie zeep.

foto: Pixabay

Peterselie wordt veel gebruikt in de farmaceutische industrie om bleekproducten te maken die heel goed werken, maar die voor sommige mensen duur of gecontra-indiceerd kunnen zijn. Het alternatief is om je toevlucht te nemen tot doe-het-zelfoplossingen, daarom niet minder goed, maar zeker goedkoper en zonder bijwerkingen van welke aard dan ook.

Peterselie zeep is bijvoorbeeld een krachtige exfoliant, het helpt de huidweefsels te ademen, brengt de gestresste of door de zon beschadigde huid opnieuw in balans en het is ook een uitstekende antioxidant. Dit plantaardige ingrediënt werkt ook erg goed tegen mee-eters of acne en brengt de pH-waarden van de huid weer tot de normaliteit.

foto: YouTube

De actieve ingrediënten stimuleren collageen en elastine, houden de huid jong en voorkomen tekenen van veroudering, verkleuring, hyperpigmentatie en verlichten allergische irritaties. Peterselie kan worden gebruikt op de gevoelige huid en is een van de beste keuzes voor schoonheidsbehandelingen omdat het geleidelijke en constante resultaten oplevert.

De ingrediënten die nodig zijn om een zelfgemaakte zeep te maken zijn: ½ kopje peterselie-infusie, ½ kopje groene thee-infusie, 6 eetlepels glycerinezeep, 2 eetlepels biologische honing, 2 eetlepels melkpoeder en 2 eetlepels havermout. Een zeepvorm, een houten lepel en een diep, groot bakje zijn ook onmisbaar.

Het kost heel weinig om onze huid terug te brengen naar zijn oude pracht!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt