Het middel van de dermatoloog om op natuurlijke wijze donkere huidvlekken te verwijderen zonder geld uit te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het middel van de dermatoloog om op…
Zeg me niet dat ik humeurig ben, ik ben gewoon heel erg moe Deze dappere vrouw redde meer dan 800 kindbruidjes en stuurde ze terug naar school

Het middel van de dermatoloog om op natuurlijke wijze donkere huidvlekken te verwijderen zonder geld uit te geven

Door Janine
46.427
Advertisement

De donkere vlekken op de huid, die meestal na een bepaalde leeftijd op het gezicht of de handen verschijnen, vormen een esthetisch ongemak waar veel mensen last van hebben. Vaak verwijzen we naar deze onvolkomenheden met de uitdrukking "ouderdomsvlekken" juist omdat ze meestal verschijnen na de leeftijd van 40 jaar. De oorzaken van hun verschijning zijn talrijk en we moeten er altijd op letten, bijvoorbeeld wanneer we ons blootstellen aan de zon, maar wanneer er een vlekje verschijnt, is het enige dat ons interesseert: hoe kunnen we er vanaf komen? Een ervaren dermatoloog lijkt een effectieve natuurlijke remedie te hebben gevonden.

via: Youtube

Deze vervelende bruine vlekken zijn het gevolg van hyperpigmentatie, die optreedt wanneer een teveel aan melanine wordt geproduceerd in sommige delen van de huid. Langdurige blootstelling aan de zon of hormonale veranderingen als gevolg van bijvoorbeeld zwangerschap, kan de oorzaak zijn van dit onaangename probleem. Er zijn verschillende chemische behandelingen die de bruinachtige kleur kunnen doen vervagen en het uiterlijk ervan kunnen verminderen, maar dermatoloog Doug Willen lijkt eindelijk een natuurlijke remedie te hebben gevonden.

Het is een eenvoudige remedie die zeer overtuigende resultaten heeft opgeleverd met betrekking tot de effectiviteit ervan. De ingrediënten zijn heel simpel:

  • 1/2 glas appelazijn;
  • het sap van een ui.
Advertisement
foto: Wikipedia

Bereiding. Doe de stukjes van een middelgrote ui in een blender en giet er een half glas appelazijn bij: mix alles tot het mengsel glad is. Gebruik een wattenschijfje om de oplossing op het aangetaste deel van de huid aan te brengen en laat het gedurende ten minste 20 minuten inwerken.

Door deze behandeling elke dag gedurende een maand te herhalen, zul je merken dat de vlekken steeds lichter zullen worden. Vanzelfsprekend is het tijdens deze natuurlijke behandeling absoluut niet aan te raden om jezelf bloot te stellen aan de zon.

foto: pixabay

De voordelen van de gebruikte ingrediënten zijn gevarieerd. Appelazijn is zeer rijk aan voedingsstoffen die de huid jong en zacht houden; het alkaliserende effect ervan helpt ook om de pH van de huid in evenwicht te brengen en verschillende aandoeningen zoals acne en jeuk te behandelen. Bovendien heeft azijn een natuurlijk bleekeffect dat, in het geval van huidvlekken, bijdraagt aan het verminderen ervan.

Ook het sap van de ui biedt verschillende voordelen voor de huid: omdat het rijk is aan antioxidanten, helpt het de effecten van vrije radicalen tegen te gaan en daarom wordt vroegtijdige veroudering van de huid en de oxidatie ervan voorkomen.

Heb je dit natuurlijke medicijn al uitgeprobeerd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt