Keelpijn? Hier lees je hoe je een effectieve en natuurlijke zelfgemaakte siroop kunt maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Keelpijn? Hier lees je hoe je een effectieve…
De dochter draagt een korte broek die te kort is, maar haar vader geeft haar een voorbeeldige les! Dankzij zijn oude kennis heeft deze man de woestijn veranderd in een weelderig bos met planten en dieren

Keelpijn? Hier lees je hoe je een effectieve en natuurlijke zelfgemaakte siroop kunt maken

Door Janine
2.370
Advertisement

Hoest is een manier om ons lichaam te verdedigen, maar als het te lang aanhoudt, moeten we absoluut de dokter raadplegen om erachter te komen wat het is. Zeker, het is erg vervelend, vooral 's avonds: de droge hoest laat je niet slapen, waardoor onze nachten een echte nachtmerrie kunnen worden. We kunnen gebruik maken van siropen en verzachtende tabletten - apotheken bieden ons verschillende alternatieven tegen zeer lage prijzen, maar het ideale zou zijn om een zelfgemaakte remedie te hebben waar je op elk moment gemakkelijk gebruik van kunt maken. Uiteraard is het altijd raadzaam voor de arts om een algemene beoordeling van je gezondheid te maken voordat je je tot deze natuurlijke remedie wendt. Laten we kijken wat het is en hoe het wordt bereid.

NB: het advies dat we je geven, kan NOOIT de mening van een arts of de farmacologische behandelingen die een arts kan voorschrijven voor een specifieke pathologie, vervangen.

foto: Max Pixel

Deze natuurlijke zelfgemaakte siroop lijkt in staat om de luchtwegen te reinigen van opgehoopt slijm, waardoor we weer goed slapen. De enige ingrediënten om de siroop te bereiden zijn 20 muntblaadjes en een halve liter honing.

Honing, dat is bekend, heeft vele heilzame eigenschappen, in het bijzonder in vergelijking met keelpijn, het is een positief ingrediënt voor het omgaan met seizoensgebonden aandoeningen. In milde griepvormen, wanneer antibiotische therapieën niet noodzakelijk zijn om specifieke bacteriën uit te roeien, is het een nuttige en waardevolle bondgenoot. In het geval van plotselinge hoestaanvallen heeft het slikken van een theelepel honing een kalmerende werking. Samen met munt, dat ook rijk is aan gunstige eigenschappen, is het mogelijk om een effectieve hoestsiroop te maken.

Bereiding:

foto: pxhere

Was de bladeren goed onder stromend water, doe ze in een pan en verwarm ze au bain-marie; voeg de honing toe en wacht tot de bladeren vervagen voordat je het vuur uitzet. Nadat het mengsel is afgekoeld, kun je je natuurlijke hoestsiroop minstens 3 keer per dag innemen.

Beterschap!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt