8 manieren waarop je hond je vertelt: "Ik hou van je“ - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
8 manieren waarop je hond je vertelt:…
Word verliefd op iemand die net zoveel van je houdt als ik van jou - De prachtige brief van een vader aan zijn dochter Een kind vernietigt meer dan 1.200 euro aan make-up van Sephora: de verkoopsters geven de

8 manieren waarop je hond je vertelt: "Ik hou van je“

08 Mei 2019 • Door Janine
168.585
Advertisement

Honden zijn buitengewone wezens, loyale, liefhebbende metgezellen en in staat om iemands leven met vreugde te vullen. Ondanks het feit dat ze hun gevoelens voor hun menselijke vrienden kunnen overbrengen dankzij een diepe emotionele band, zouden we vaak willen dat ze konden praten om te weten wat ze denken, hoe ze zich voelen en wat ze echt voelen.

Zelfs zonder de middelen van verbale communicatie, zijn hier 8 manieren waarop een hond ons vertelt: "Ik hou van je“.

  • Ze zijn blij als je thuiskomt. De perceptie van tijd is relatief voor een huisdier, hij weet alleen dat zijn baasje is weggegaan. Wanneer het baasje terugkeert springt hij van vreugde en dat is zijn manier om te zeggen "Ik heb je gemist".
  • Hij wil altijd dichtbij je zijn. Wanneer je in een andere kamer bent, doorzoekt de hond het huis omdat hij dicht bij je wil blijven, ook als je aan het werk bent, door rustig in een hoek te liggen en ervoor te zorgen dat alles in orde is.
  • Hij zoekt naar fysiek contact. Een hond die op zijn achterpoten staat en de voorste naar de nek gooit, betekent dat hij je wil knuffelen, een blijk van liefde.
  • Hij glimlacht. Ja, zelfs honden kunnen het. Sommigen leren het bovenste gedeelte van de snuit terug te trekken door een uitdrukking van tevredenheid na te doen. Maar voor degenen die dat niet kunnen, betekent de kwispelende staart hetzelfde.
foto: Pxhere
  • Hij geeft je zijn favoriete speeltje. Elk huisdier heeft een voorwerp waaraan het is gehecht en wanneer het aan de voeten van zijn baasje wordt gegooid, is het niet alleen een verzoek om aandacht, maar een echt “kano”.
  • Hij leunt op je. Voor een hond zijn er zoveel meer comfortabele plekken om te ontspannen, maar wanneer het op het lichaam van de eigenaar gebeurt, is het een manier om genegenheid en onvoorwaardelijk vertrouwen te communiceren.
  • Hij kijkt aandachtig. De ogen zijn een zeer krachtig kanaal van emotionele transmissie, ook onder mensen. Als een hond langdurig oogcontact zoekt, doet hij dat omdat hij oprechte aanbidding voelt.
  • Hij slaapt in dezelfde kamer. Het beschermende instinct en het gevoel van eenheid zijn absoluut, dus een hond wil geen moment gescheiden zijn van zijn menselijke partner.

Misschien heb je door het lezen van dit artikel een of meer typische gedragingen van je viervoetige vriend herkend en mocht je twijfelen, weet je nu dat je de belangrijkste persoon ter wereld voor hem bent!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt