Ik hoop dat je op een dag ophoudt jezelf de schuld te geven van de liefde die je niet hebt ontvangen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ik hoop dat je op een dag ophoudt jezelf…
Wie is de intelligentste onder broers en zussen? De oudste, volgens de wetenschap Wat het betekent om je moeder niet bij je in de buurt te hebben op de dag van haar feest

Ik hoop dat je op een dag ophoudt jezelf de schuld te geven van de liefde die je niet hebt ontvangen

Door Janine
1.865
Advertisement

Gevoelige mensen, mensen die zich altijd zorgen maken over alles en iedereen, degenen die zichzelf in relaties geven zonder zich ooit te sparen, ervaren vaak schuldgevoelens, vooral wanneer een relatie eindigt. Hun aard brengt hen ertoe zich af te vragen wat er mis ging, zichzelf ter discussie te stellen, op zoek te gaan naar een verantwoordelijk persoon om te beschuldigen en te eindigen door er een te vinden door in de spiegel te kijken. We moeten stoppen met onszelf te kwetsen en onszelf eindelijk vergeven.

foto: Unsplash

Onbeantwoorde liefde heeft geen schuldige, het is slechts een toestand waarin een partner de waarde of betekenis van een gevoel niet begrijpt, en alles negeert wat hem werd gegeven wat je hem nog steeds wilde geven. Er was geen wederzijdse genegenheid, niet op dezelfde manier, niet in dezelfde intensiteit.

Er zijn mensen die een partner vinden die hen nooit zou hebben verlaten, maar die zich daarentegen nooit echt thuis voelen. Er zijn mensen die altijd koud zijn gebleven en niet in staat zijn om de warmte van een belangrijke relatie te voelen, alsof niets ooit genoeg was.

In het leven verlies je je op een gegeven moment omdat je denkt dat je alles hebt gevonden terwijl de ander net begint te zoeken. Ongeacht hoe groot en mooi het huis voor hem of haar ook is, het maakt niet uit als de ander altijd de voorkeur heeft gegeven om buiten de deur te blijven.

Het is niemands schuld als de persoon die je als het belangrijkste in je leven beschouwde, gewoon niet klaar was voor iets dat zo echt en belangrijk was, en men moet zichzelf zeker niet de schuld geven. Misschien zijn er fouten gemaakt, maar dat is menselijk. Iedereen verandert voortdurend, probeert beter te worden, maar je moet niet proberen te veranderen voor iemand anders.

foto: Unsplash

Iemand liefhebben betekent hem vrijlaten, als hij terugkomt zal hij voor eeuwig zijn, als hij dat niet wil, moest het zo gaan. Onbeantwoorde liefde betekent niet dat je niets van de liefde kunt ontvangen, vooral niet voor degenen die altijd in staat zijn geweest lief te hebben.

Op een dag zal schuld plaats maken voor vergiffenis en je zult weer klaar zijn om niet alleen de anderen te bekijken, maar ook om iemand van hen te midden van alle anderen te zien. Iedereen is perfect met al zijn fouten, consistent met de eigen tegenstrijdigheden, iedereen is bestemd om lief te hebben en geliefd te worden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt