10 belangrijke lessen die mensen van honden kunnen leren om beter te leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 belangrijke lessen die mensen van…
Insectenbeten: dit zijn de 10 meest voorkomende en hoe je deze van elkaar kunt herkennen Koop nooit plastic sandalen van lage kwaliteit: de slechte ervaring van deze moeder zal je vertellen waarom

10 belangrijke lessen die mensen van honden kunnen leren om beter te leven

Door Janine
2.991
Advertisement

Veel mensen volgen cursussen, lezen de handleidingen of wenden zich tot life coaches om te leren hoe ze beter kunnen leven, terwijl het voldoende is om gewoon naar hun honden te kijken. Simpele en tegelijkertijd buitengewone wezens, ze worden elke dag blij wakker, ze kennen het plezier van eten, slapen, zon en wind, ze hebben niet de menselijke kennis van de tijd, maar ze weten er meer van te genieten. Hier zijn 10 dingen die je van deze waardevolle metgezellen kunt leren.

foto: Unknown
  • Iedereen op dezelfde manier behandelen. Honden discrimineren hun soortgenoten niet op basis van ras of uiterlijk. Weinig mensen kunnen zeggen dat ze hetzelfde doen.
  • Ze stoppen nooit met spelen. Honden zijn als kinderen die nooit volwassen worden, je zou ze moeten imiteren en niet de gewoonte verliezen om plezier te hebben.
  • Vergeven en vergeten. Sommige honden lijden aan misbruik en mishandeling, maar stoppen niet met het geloven in mensen. Ze hebben geen wrok en kijken altijd vooruit.
  • Een open hart en geest hebben. Een hond geeft iedereen een kans, is altijd beschikbaar om een nieuwe vriend te verwelkomen, en het zou leuk zijn als mensen dat ook deden.
Advertisement
foto: Unsplash
  • De juiste waarde aan de dingen geven. Een hond zal bijten in een paar versleten schoenen, evenals merkschoenen van duizenden euro's. Niet omdat hij het verschil niet kent, maar omdat ze voor hem hetzelfde zijn.
  • Zich met loyaliteit gedragen. Een hond is trouw aan het leven van de mensen van wie hij houdt, een nobele eigenschap die mensen te vaak vergeten.
foto: Unsplash
  • Je gevoelens zonder angst tonen. Een hond kent geen strategieën en is niet bang om al zijn genegenheid te tonen, hij is eerlijk tegen anderen en tegen zichzelf.
  • Spontaan zijn. Af en toe zou je schema's of programma's moeten vergeten en jezelf gewoon laten gaan.
foto: unsplash
  • Jezelf een pauze gunnen. Wanneer ze moe zijn of het nodig hebben, stoppen honden gewoon en doen een dutje zonder zich schuldig te voelen.
  • Jezelf niet te serieus nemen. Soms zie je je hond grappige dingen doen waar je om moet lachen. Net als zij is het goed om een beetje gek te doen.

Mensen besteden tijd en moeite om hun viervoetige vrienden te trainen om hen trucjes en gewoontes te leren die lijken op die van menselijke wezens terwijl ze zo al perfect zijn.

Tags: DierenEmotionele
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt