Tijdens een wandeling "kiest" een zwerfkat hem als vriend: enkele minuten later besluit hij hem te adopteren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Tijdens een wandeling "kiest" een zwerfkat…
Vrouwen zijn gewaarschuwd: je vriendinnen niet zien is slecht voor je gezondheid! Echtgenoten kunnen hun vrouwen nog meer onder druk zetten dan hun kinderen, suggereren sommige peilingen

Tijdens een wandeling "kiest" een zwerfkat hem als vriend: enkele minuten later besluit hij hem te adopteren

07 Juni 2019 • Door Janine
4.614
Advertisement

Katten zijn heel bijzondere dieren, in staat tot grote onafhankelijkheid maar ook van overduidelijke betuigingen van genegenheid. Wanneer ze zich verbinden met een persoon, bouwen ze uiteindelijk een heel diepe verbinding, alsof ze in de ziel van hun mens kunnen lezen. Het is geen toeval dat rondom katten veel mysteries en vele fascinerende overtuigingen over hun vermogen om negatieve energieën waar te nemen en af te houden hangen.

En het was waarschijnlijk het zesde zintuig van een kat waarom deze kat, de hoofdpersoon van dit verhaal, besloot dat degene voor haar de mens van zijn bestemming was. Het begon allemaal toen een jongen genaamd Kawasaki Hina in het park liep.

Tijdens een normale wandeling op het platteland werd Hina benaderd door dit licht blauwogige katje. Eerst dacht de jongen dat hij gewoon wat geaaid wilde worden, maar de kat leek erop uit om hem niet te laten gaan. In de onderstaande video begrijpen we duidelijk waarom…

Voordat hij het wist, was Hina al op zoek naar een doos om het bolletje wol mee naar huis te nemen.

Advertisement

Na een korte controle bij de dierenarts, kwam de kat thuis en een half uur later was ze al op haar gemak. Ze nam meteen een dutje op schoot van haar nieuwe pappa.

Aangezien de kat zich al helemaal thuis voelde, en geen enkel teken had gegeven dat ze naar buiten wilde gaan, had Hina geen twijfels meer: dat kleine schepsel zou bij hem blijven wonen... ze vormden een nieuwe lieve familie!

Advertisement

Hij noemde haar Vell... en gaf haar de gelegenheid om zich volledig te laten wennen.

Een paar maanden later was die bol haar uitgegroeid tot een prachtige kat met blauwe ogen.

Advertisement

Vell is nu twee en een half jaar oud, ze is de onbetwiste baas in huis, en observeert elke beweging van haar menselijke vriend.

Advertisement

Hina is ervan overtuigd dat er iets was, een soort verbinding waardoor Vell hem uitkoos, en dat bracht hem er ook toe om haar zonder aarzelen mee naar huis te nemen.

Er zijn zoveel katten en honden die zoals Vell op iemand wachten die ze liefde geeft... Wat vind je ervan om dit prachtige verhaal ook te imiteren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt