Een oma besluit haar 89e verjaardag te vieren met "speciale" obers, en de foto's zijn hilarisch - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een oma besluit haar 89e verjaardag…
11 schijnbaar banale signalen die op hartproblemen kunnen duiden Een hond ontsnapt 's nachts uit zijn omheining om huilende hondjes te troosten

Een oma besluit haar 89e verjaardag te vieren met "speciale" obers, en de foto's zijn hilarisch

Door Janine
3.396
Advertisement

Verjaardagen zijn speciale dagen en verdienen het om op de best mogelijke manier gevierd te worden. En ook al is het het gezelschap dat wat telt, mogen ook kado’s niet ontbreken. Elk jaar begint, of het nu voor vrienden of familieleden is, de zoektocht naar een geschenk wat de jarige zou kunnen verbazen. Joan Corp twijfelde niet aan haar kado, een 89-jarige oma die in een verpleeghuis in Groot-Brittannië woont. Wanneer iemand haar vroeg: "Joan, wat zou je willen ontvangen voor je negenentachtigste verjaardag?", gaf de oma steeds hetzelfde antwoord: "Een man".

De coördinator van het bejaardentehuis Milton Lodge Retirement Home in Colchester, Groot-Brittannië, kon het verzoek van de oude vrouw niet weerstaan en besloot haar tevreden te stellen door een bijzonder feestje voor haar te organiseren. Claire Martin schakelde een bedrijf genaamd "Hunks in Trunks" in en huurde twee strippers om de avond van Joan en haar vriendinnen op te vrolijken.

De twee zeer gespierde strippers serveerden de hele avond eten aan de 23 gasten, tot genoegen van de grootmoeders van het hospice en ook alle familieleden die het evenement bijwoonden. Niet alleen eten tijdens de avond -  aan het feestvarken en haar "jonge" vriendinnen, werd ook een rugmassage aangeboden.

Het is duidelijk dat het feest van Joan de andere grootmoeders in het verpleeghuis enthousiast heeft gemaakt, zodat Doll Jenkins, de oudste inwoonster van allemaal (Doll is 99 jaar oud!), betoverd door de twee mannen, vroeg om ze te kunnen huren wanneer ze haar 100-jarig jubileum viert. Het nieuws is het web over gegaan en hetzelfde verpleeghuis heeft besloten om het volledige fotoalbum van de avond op zijn Facebook-pagina te publiceren.

Wat te zeggen, we wensen Joan nog vele verjaardagen zoals deze toe!

Tags: KomischeVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt