Een hond ontsnapt 's nachts uit zijn omheining om huilende hondjes te troosten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond ontsnapt 's nachts uit zijn…
Een oma besluit haar 89e verjaardag te vieren met Welke watermeloen zou je kopen? Hier zijn 4 gouden regels om de beste te kiezen... Houd ze in gedachten!

Een hond ontsnapt 's nachts uit zijn omheining om huilende hondjes te troosten

Door Janine
8.787
Advertisement

Een heel lief en aangrijpend verhaal is dat van Maggie, een kruising van een Duitse herder die haar onhoudbare moederinstinct niet kon weerstaan. De hond werd door haar baasje naar een hondenpension gebracht, het Barkers Pet Motel and Grooming, om een korte tijd met andere dieren door te brengen. Op een avond glipte Maggie, zodra ze de kans had, uit haar mand om haar persoonlijke missie te volbrengen: twee hondjes tijdens hun eerste nacht in het pension troosten.

De pups, slechts 9 weken oud, waren net gered door een plaatselijke vereniging en waren in het Barkers Pet Motel klaar om te worden geadopteerd. Maggie wilde dat de puppy's zich niet alleen zouden voelen en ging naar hen toe en gaf ze al haar genegenheid. Zoals de foto's laten zien, wist de hond precies wat ze moest doen. Maggie was net een paar dagen eerder klaar met het spenen van haar nest, dus haar moederinstinct was nog steeds erg sterk toen de nieuwe pups arriveerden. De personeelstaf van het motel geeft toe dat ze nog nooit zoiets hebben gezien: "Het is zeldzaam om een hond te zien die zo gedreven is om andere pups te helpen".

Ondanks dat het een pension voor honden is, verwelkomt het Barkers Pet Motel vaak al die in de steek gelaten honden die wachten op het vinden van een familie die voor hen zal zorgen. De avond dat Maggie haar mand verliet om naar de pups te gaan, had de eigenaresse van het motel, Sandi Aldred, een etentje met haar familie en alleen dankzij het videobewakingssysteem kon ze de situatie in het motel vanaf haar mobiele telefoon controleren. De video's laten duidelijk zien dat Maggie midden in de nacht ontsnapt en naar de nieuwkomers gaat om voor hen te zorgen.

Advertisement

Bij terugkomst van het etentje werd Sandi met groot enthousiasme begroet door Maggie die haar, met kwispelende staart, haar aanmoedigde om de kamer binnen te komen waar de pups sliepen: "ze kwam naar me toe en was heel blij, ze nam me toen mee naar hun kamer, alsof ze me wilde vertellen: "Ik moet absoluut hier bij hen blijven", zei Sandi, verwijzend naar de gebeurtenis. Sandi stond op dat moment Maggie toe bij de pups te blijven omdat het echt alles was wat de hond nodig had. De pups vonden al snel een thuis en Maggie keerde ook terug naar huis met haar baasje, hoewel ze allemaal nog wat langer bij elkaar wilden blijven.

Het moederinstinct van een dier is een echt intens en puur gevoel, dat alle soorten gemeen hebben en vaak verder gaat dan verschillen in soorten. De genegenheid die dit lieve kleine hondje toonde aan de pups, laat zien hoe sterk de impuls van een moeder is voor haar pups en voor “de kleintjes” in het algemeen.

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt