Tijdens een begrafenis kwam een paard afscheid nemen van zijn beste vriend - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Tijdens een begrafenis kwam een paard…
Nagels lakken van honden en katten voor esthetische doeleinden: de nieuwe absurde manier die risico's verbergt “Haar brein werkt niet

Tijdens een begrafenis kwam een paard afscheid nemen van zijn beste vriend

Door Janine
104.103
Advertisement

De grote vriendschap tussen mens en dier gaat niet alleen over honden en katten, maar er zijn ook verschillende vormen van vriendschap die kunnen worden gecreëerd tussen de mens en viervoetige vrienden, zoals degene die we je gaan vertellen over een ongelukkige jongen en... een wit paard.

Het droevige verhaal vond plaats in Paraiba, een klein stadje in Brazilië, en wat het paard voor zijn "beste vriend" deed, ontroerde het hele land.

De jonge Wagner Figuereido, 34, stond goed bekend in zijn Braziliaanse stad; altijd vriendelijk en geliefd, bracht hij het grootste deel van zijn vrije tijd door met Sereno, zijn witte paard met wie hij een zeer sterke vriendschap had gevormd. Helaas kwam Wagner door een auto-ongeluk om het leven, waardoor de gemeenschap in Paraiba verbluft en vol verdriet achterbleef.

Op de dag van de begrafenis van Wagner, vonden zijn geliefden dat Sereno ook aanwezig zou moeten zijn, zijn witte paard die een bron van onuitputtelijke vreugde was. En zo gebeurde.

In het ontroerende moment van het passeren van de lijkwagen, benaderde Sereno de met bloemen bedekte kist alsof hij wist dat hij Wagner zijn laatste afscheid zou geven, hinnikend en wrijvend over de kist. Op weg naar het kerkhof volgde Sereno de menigte en bleef hinniken, alsof hij huilde.

Advertisement

Het is moeilijk om te weten of ook paarden dezelfde gevoelens hebben als wij mensen, maar na het zien van deze foto's weten we zeker dat Sereno op dat moment een diep gevoel van verlies en leegte voelde in de afwezigheid van Wagner, zijn beste vriend. Daar twijfelen we niet aan.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt