Deze 6 oude remedies zullen je op een natuurlijke manier gedag zeggen tegen gewrichtspijnen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 6 oude remedies zullen je op een…
Een 32-jarige moeder met een pacemaker beweert jarenlang 6 energie-drankjes per dag te hebben gedronken Wat gebeurt er met ons lichaam als we met de ventilator aan slapen

Deze 6 oude remedies zullen je op een natuurlijke manier gedag zeggen tegen gewrichtspijnen

5.810
Advertisement

Het is een van de meest voorkomende articulaire pathologieën ter wereld, die pijn, stijfheid en ontsteking veroorzaakt, van geringe of aanzienlijke omvang. We hebben het over artritis, een ware kwelling voor miljoenen mensen.

Hoewel het vaak geassocieerd wordt met ouder wordende of specifieke levensomstandigheden, is het een ziekte die geen leeftijdsverschillen, breedtegraden of lengtegraden kent die al meer dan 4000 jaar vóór de geboorte van Christus bij de mens aanwezig zijn.

Het is daarom eenvoudig te begrijpen hoe de mens altijd heeft geprobeerd het te bestrijden en tegelijkertijd zijn kwaliteit van het dagelijks leven te verbeteren. Ruim voor de komst van chemie en geneeskunde was de enige manier om de pijn van artritis te verlichten, toevlucht te nemen tot natuurlijke remedies.

Velen van hen zijn al heel lang bekend en hebben positieve resultaten opgeleverd. Ontdek met ons welke het zijn en hoe ze ons vandaag nog kunnen helpen, als we door deze pijnlijke ziekte worden getroffen.

1. Eucalyptus olie

Dit natuurlijke product heeft ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen: het helpt dus om ontstekingen te verlichten en tegelijkertijd pijn te verminderen. Gemengd in 8-10 druppels met pepermuntolie en olijfolie, geeft het verrassende resultaten als het op het pijnlijke deel wordt gewreven.

2. Kurkuma

Het is een traditioneel middel tegen Chinese en Indiase Ayurvedische geneeskunde, met bewezen ontstekingsremmende effecten. Om pijn en zwelling van de gewrichten te verminderen, voeg je eenvoudig het kurkumapoeder toe aan het voedsel (waardoor het aangenaam kruidig wordt) of meng je het met een kop warme melk.

Advertisement

3. Luzerne

Met deze plant kun je jezelf genezen! Het is een van de beste natuurlijke remedies op de markt voor gewrichtsontsteking door het hele lichaam. Deze heerlijke kruidenthee, gemengd met rode frambozen en muntblaadjes, is een wondermiddel voor onze kwalen.

4. Kaneel

Ook dit is een krachtige natuurlijke ontstekingsremmer. Dankzij een samenstelling genaamd cinnamaldehyde kan kaneel een waardevolle hulp zijn tegen pijn en ontsteking. Om het te proberen, doe je een theelepel poeder in een kop heet water samen met twee theelepels honing.

5. Duivelsklauw

Laat je niet afschrikken door de naam van deze plant, want het zal zeer nuttig zijn voor het bestrijden van gewrichtspijnen. Al eeuwenlang worden de wortels door de bevolking van Zuidelijk Afrika gebruikt voor deze doeleinden, en blijken ze nuttig te zijn. Gebruik gewoon de tabletten die het extract bevatten of maak een infuus met 5 gram droge wortel.

Advertisement

6. Koolbladeren

Deze bladeren bevatten apigenine, een flavonoïde met geweldige ontstekingsremmende eigenschappen. Om ze tegen artritis te gebruiken, is het nodig om ze in de oven te verwarmen (zonder ze te verbranden) en ze vervolgens een uur rond de pijnlijke delen te wikkelen, door gebruik te maken van huishoudfolie of aluminiumfolie om de warmte vast te houden. 

foto: army.mil
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt